Hoşgeldin Misafir

E-Pin Satış Scripti

chalilozdemir

3 Eki 2019
160 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ScriptKing' Alıntı:
merhaba arkadaşlar harika bir e-pin satışÂ scriptini sizler için paylaşıyorum.php dilinde kodlanmıştır iyi günlerde kullanın...
qJPakZ.jpg
SCRİPTİN KURULUMU:
Veritabanı oluşturun “db.php” dosysında ki bilgileri düzenleyin. İşlem tamamlandıktan sonra “siteadiniz.com/kur.php” yolunu izleyerek kuruluma başlayın. İşlem tamamlandıktan sonra eğer “kur.php” sunucudan silinmediyse kaldırın...
İNDİR:

mz5004

17 Tem 2019
17 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ScriptKing' Alıntı:
merhaba arkadaşlar harika bir e-pin satışÂ scriptini sizler için paylaşıyorum.php dilinde kodlanmıştır iyi günlerde kullanın...
qJPakZ.jpg
SCRİPTİN KURULUMU:
Veritabanı oluşturun “db.php” dosysında ki bilgileri düzenleyin. İşlem tamamlandıktan sonra “siteadiniz.com/kur.php” yolunu izleyerek kuruluma başlayın. İşlem tamamlandıktan sonra eğer “kur.php” sunucudan silinmediyse kaldırın...
İNDİR:

pikselcoder

17 Kas 2019
1 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ScriptKing' Alıntı:
qJPakZ.jpg
SCRİPTİN KURULUMU:
İNDİR: