Hoşgeldin Misafir

E-posta lazım yardım!!(yardım edenlere Ahmet Birkan özel Hacker set hediyem)

ALERON

19 Şub 2020
1,030 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun Aleyküm Ths ailesi, mail spamlama için toplam 40-50 tane e postaya
ihtiyacım var. ''en fazla'' 60 tane olsun lütfen.olusturabildiginiz kadar oluşturun. sizden ricam bozuk yada
kullanılmış veya kullanılmaya devam eden E-posta vermemeniz.
temiz,düzgün,sıfır olsun. siz değerli ths adamlarına yardımcı olduğunuz için
benden ''Ahmet Birkan özel hacker set'' hediye edeceğim. yardımcı olacak
herkese şimdiden teşekkür ederim.oluşturmuş olduğunuz postayı şifresi ile birlikte yollayınız
Hayırlı Geceler İyi Forumlar...
Acil

ÖM'den ulaşabilirsiniz.

Professional58

26 Şub 2020
279 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@Aleyküm Selam mail bombalamaktan bahsediyorsan bazı subscribe servisleri var (p*rno siteleri felan) saatte 1 tane yolluyor email bi bakıyorsun iki gün sonra epostanın yarısı dolmuş onunla bazıları spam düşüyor çünkü :d ya da haber sitelerine falan o epostayı kaydet kısaca her gördüğün input'a yaz gitsin epostayı zaten aktif kullanılmıyorsa illaki patlar mesela ben bir gmaili daha iki gün önce patlattım patlaması 1 hafta sürdü ama olsun işimi gördü :D

@Albay kanka sen de soyma milleti :D

ALERON

19 Şub 2020
1,030 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Professional58' Alıntı:
@Aleyküm Selam mail bombalamaktan bahsediyorsan bazı subscribe servisleri var (p*rno siteleri felan) saatte 1 tane yolluyor email bi bakıyorsun iki gün sonra epostanın yarsısı dolmuş onunla bazıları spam düşüyor çünkü :d ya da haber sitelerine falan o epostayı kaydet kısaca her gördüğün inputa yaz gitsin epostayı zaten aktif kullanılmıyorsa illaki patlar mesela ben bir gmaili daha iki gün önce patlattım patlaması 1 hafta sürdü ama olsun işimi gördü :D

eyvallah. bizim de bir bildiğimiz var elbet.arkadaşlarımız
talebte bulundu bulundu bizde icabet ettik.

Professional58

26 Şub 2020
279 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NAVARRAT\' Alıntı:
Professional58' Alıntı:
@Aleyküm Selam mail bombalamaktan bahsediyorsan bazı subscribe servisleri var (p*rno siteleri felan) saatte 1 tane yolluyor email bi bakıyorsun iki gün sonra epostanın yarsısı dolmuş onunla bazıları spam düşüyor çünkü :d ya da haber sitelerine falan o epostayı kaydet kısaca her gördüğün inputa yaz gitsin epostayı zaten aktif kullanılmıyorsa illaki patlar mesela ben bir gmaili daha iki gün önce patlattım patlaması 1 hafta sürdü ama olsun işimi gördü :D

Rica ederim

ALERON

19 Şub 2020
1,030 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Professional58' Alıntı:
NAVARRAT\' Alıntı:
Professional58' Alıntı:

Rica ederim
tanıdığın varmı yardımcı olacak günceldir konu.

Professional58

26 Şub 2020
279 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@NAVARRAT Dostum, bende 10 tane var sıfır ve mobil onaylı ama Google engelliyor oturum açmamı. Bilinmeyen cihazdan giriyorsun hop diyor :) Çalmıştım oltalama yoluyla da, Google'a yakalandık :D

Eğer ben girebilirim diyosan sıkıntı yok, yollarım ne dersin?

(Ama bu kişiler kullanmış olabilir biraz)

ALERON

19 Şub 2020
1,030 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Professional58' Alıntı:
@NAVARRAT Dostum, bende 10 tane var sıfır ve mobil onaylı ama Google engelliyor oturum açmamı. Bilinmeyen cihazdan giriyorsun hop diyor :) Çalmıştım oltalama yoluyla da, Google'a yakalandık :D

Eğer ben girebilirim diyosan sıkıntı yok, yollarım ne dersin?

(Ama bu kişiler kullanmış olabilir biraz)

Gönder sorun yok