Hoşgeldin Misafir

E-Ticaret Script İstiyorum

bylejardin

4 Şub 2024
47 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Biliyorum forumda onlarca e-ticaret scripti var ancak çoğu kıdemli üye istiyor ayrıca forum yetkilileri içinde farklı bir çalışma istiyorum bazı üyeler 1 script almak için kayıt oluyor ancak 1 script almak oldukça meşakkatli vip üyeliği cidden pahalı bunun için bir çalışma yapılmalı forum ailesi oldukça anlayışlı güzel insanlar mevcut

belirttiğim gibi bana 1 tane e-ticaret scripti lazım mümkünse warez ekstra gibi yerlere girmeden sorunsuz çalışıcak bir sistem lazım

iyzico gibi entegrasyonların hazır olduğu ve cidden beni üzmeyecek bir scripte ihtiyacım var yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yorum yada dm den ulaşabilirler.
benim hadi bi çoğu konuyu yorumda tartışalım

TheArk

TheArk

Bir kez karanlığa geçtin mi, geri dönüş yoktur.
Türkiye
20 Ocak 2018
1,011 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İstek yapmak icin emek lazım. İçeride paylasılan her paylasım kontrolden geçiyor. Ücretsiz bölümden faydalanabilirsiniz. Ya da vip üyelik alabilirsiniz. Bu işler böyle. Konu tartısmaya da kapalı.

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Biliyorum forumda onlarca e-ticaret scripti var ancak çoğu kıdemli üye istiyor ayrıca forum yetkilileri içinde farklı bir çalışma istiyorum bazı üyeler 1 script almak için kayıt oluyor ancak 1 script almak oldukça meşakkatli vip üyeliği cidden pahalı bunun için bir çalışma yapılmalı forum ailesi oldukça anlayışlı güzel insanlar mevcut

belirttiğim gibi bana 1 tane e-ticaret scripti lazım mümkünse warez ekstra gibi yerlere girmeden sorunsuz çalışıcak bir sistem lazım

iyzico gibi entegrasyonların hazır olduğu ve cidden beni üzmeyecek bir scripte ihtiyacım var yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yorum yada dm den ulaşabilirler.
benim hadi bi çoğu konuyu yorumda tartışalım
VIP ücreti ortalama bir E ticaret yazılımı kadar ve zaten oldukça iyi yazılımlar tüm üyelere açık olarak paylaşılmış halde. Konulara bakmadan istek konusu açmayın.

bylejardin

4 Şub 2024
47 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
VIP ücreti ortalama bir E ticaret yazılımı kadar ve zaten oldukça iyi yazılımlar tüm üyelere açık olarak paylaşılmış halde. Konulara bakmadan istek konusu açmayın.
Hocam benim anlatmak istediğim kendim için değil bir genelleme yapıyorum aslında örneğin ben minecraftt sunucuları açarken bu tarz forumlarda 3 çeşit üyelik vardı mesela günlük indirme limiti üyelik alan former bazı kategorilere ve bazı ürünlere günlük 1 indirme yada günlük 5 indirme gibi hak sahibi oluyordu bilmiyorum alt yapınız buna el berirmi ancak bi kaç yorumda gördüğüm ve bu konuda bende mağdur olduğum için yazmak istedim ya ayrıca e-ticaret firmalarından alıcak bütçemiz olsa burada neişimiz var 😂 garibanın yüzü gülürmü hiç

bylejardin

4 Şub 2024
47 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ufak bir linç yiyeceğini bilerek açtım zaten konuyu bir şekilde verilmesini talep etmiyorumanlatmak istediğimi tam anlatamadım yani off kelimeler düğümleniyor yani foruma emek vermek önemli ama şartlar çok ağır 30 konu 500 mesaj gibi bazı şartlar önceki yorumumda birazcık daha anlattım demek istediğim aslında biraz farklı bir sistem en azından formun aktifliği de biraz daha artar güzel şu anda aktif benim de hoşuma gidiyor ve beni bile sarıyor Forum normalde formu bırakalı bir 8 yıl oldu en son Metin 2'nin Metin2 olduğu zamanlar bir Metin 2 formunda yetkililik yapıyordum konu paylaşımını vesaire bunlarla ilgileniyordum ancak uzaklaştığım süreden beri bazı şeylerin değiştiğini gördüm bu da beni biraz üzdü evet Forum sahipleri de haklı bu formunda bir gideri var maliyeti var bir kazanç elde etmeleri lazım ki bu Forum ayakta dursun ancak şartlar biraz ağır ücretsiz için ücretlide de birkaç değişiklikle hem kazanç arttırılabilir hem de aktif üye sayısı arttırılabilir benim amacım bana e-ticaret sitesi verilmesi değil.
İstek yapmak icin emek lazım. İçeride paylasılan her paylasım kontrolden geçiyor. Ücretsiz bölümden faydalanabilirsiniz. Ya da vip üyelik alabilirsiniz. Bu işler böyle. Konu tartısmaya da kapalı.