Hoşgeldin Misafir

Script İstek E-Ticaret Scripti Arıyorum

TeknOnur

TeknOnur

Bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım...
Null
1 Ara 2017
1,078 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, öncelikle iyi forumlar dilerim.

Bir e-ticaret scriptine ihtiyacım var.
Ödeme sistemi sanal pos entegrasyon vs. olmayacak.
whatsaap sipariş butonu olması yeterli.
Tek istediğim aşağıdaki görseldeki gibi kategorilerin sol tarafta görünür olması.
Ortada açılır menü şeklinde değil. Solda görünecek. Kategori alt kategori vs.
E-Ticaret scripti satış için değil ürün tanıtım amaçlı kullanılacak. Ürünlerde fiyat bilgisi olmayacak. ürünlerin içine girdiğinde whatsapp sipariş şeklinde yönlendirme olacak.

Forumdakilerin çoğunu denedim. Ya lisans hatası yada beyaz ekran sorunu vs. Çalışan bulamadım. Elinde olan varsa iletebilir mi?

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, öncelikle iyi forumlar dilerim.

Bir e-ticaret scriptine ihtiyacım var.
Ödeme sistemi sanal pos entegrasyon vs. olmayacak.
whatsaap sipariş butonu olması yeterli.
Tek istediğim aşağıdaki görseldeki gibi kategorilerin sol tarafta görünür olması.
Ortada açılır menü şeklinde değil. Solda görünecek. Kategori alt kategori vs.
E-Ticaret scripti satış için değil ürün tanıtım amaçlı kullanılacak. Ürünlerde fiyat bilgisi olmayacak. ürünlerin içine girdiğinde whatsapp sipariş şeklinde yönlendirme olacak.

Forumdakilerin çoğunu denedim. Ya lisans hatası yada beyaz ekran sorunu vs. Çalışan bulamadım. Elinde olan varsa iletebilir mi?

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

TeknOnur

TeknOnur

Bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım...
Null
1 Ara 2017
1,078 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
woodmart ha
woodmart temasını kullan katalog modu aç
değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Tercihimiz wordpress değil php yönünde. Php scripti aramaktayız.

Wordpress çok kullanmadım hakim değilim o yüzden php tercih ediyorum. Yoksa öneriniz gerçekten güzel.

mordad

mordad

Web Yazılım ve Tasarım
Antalya İstanbul Arası Bazen Tokat
14 Eki 2019
948 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
woodmart ha

değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Tercihimiz wordpress değil php yönünde. Php scripti aramaktayız.

Wordpress çok kullanmadım hakim değilim o yüzden php tercih ediyorum. Yoksa öneriniz gerçekten güzel.
Php yazılım dili wordpress hazır altyapı php bir sistemdir. Kullanımı ve güncellemesi en basit ve kolay içerik bulabileceğin bir yapısı vardır. woodmart tema tam sana göre

TheGonz

20 Şub 2021
308 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Opencart Journal denemeni tavsiye ederim.
istediğin özelliği pasif/aktif edip journal tema düzenleme eklentisi ile istediğin yeri düzenleyip kendine göre uyarlayabilirsin.
eğer bu konuda bilgi sahibi değilsen yardımcı olabilirim.