Hoşgeldin Misafir

E-Ticaret Scripti Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

whiteshadow

16 Eyl 2019
17 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, bir kaç gündür denemediğim script kalmadı çoğu hatalı. Düzgün çalışan scripti olan var mı elinde ? Webinyo v3 denedim en son o çalıştı fakat sepet kısmı vs. biri adres oluşturuyor herkes görüyor gibi hatalı şeyler mevcut. Webinyonun scriptleri hoşuma gitti. Elinde webinyo veya herhangi bir sorunsuz çalışan e-ticaret scripti olan paylaşabilir mi

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
whiteshadow' Alıntı:
Merhaba, bir kaç gündür denemediğim script kalmadı çoğu hatalı. Düzgün çalışan scripti olan var mı elinde ? Webinyo v3 denedim en son o çalıştı fakat sepet kısmı vs. biri adres oluşturuyor herkes görüyor gibi hatalı şeyler mevcut. Webinyonun scriptleri hoşuma gitti. Elinde webinyo veya herhangi bir sorunsuz çalışan e-ticaret scripti olan paylaşabilir mi

Sitede ki scriptleri deneyin. Sitede sorunsuz fazlasıyla e-ticaret scripti var. Yukarıda ara tuşunu kullanarak ulaşabilirsin. Script isteğinde bulunmak yasak ayrıca forumda yada ben öyle biliyorum.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Morley' Alıntı:
whiteshadow' Alıntı:

Sitede ki scriptleri deneyin. Sitede sorunsuz fazlasıyla e-ticaret scripti var. Yukarıda ara tuşunu kullanarak ulaşabilirsin. Script isteğinde bulunmak yasak ayrıca forumda yada ben öyle biliyorum.
Verilmesi gwreken cevap verilmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...