Hoşgeldin Misafir

E-Ticaret Scripti İstek

bylejardin

4 Şub 2024
47 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar bana stabil sorunsuz ve kullanışlı bir e ticaret scripti lazım pek fazla bütçem mevcut değil maximum 500 lira kadar bütçem mevcut yardımcı olabilecek arkadaşlar konu altında yada mesaj üzerinden ulaşabilirler sevinirim.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Modertör ekibi bu arkadaş parayı alıp kurulum yapıp sorunlarla ilgilenmeyi cevap dahi vermeyen bir dolandırıcıdır sizden ricam gereğini yapalım özel mesaj atarsanız kanıtları iletirim
40 kere uyarı yapıldı önüne gelene para yollarsan dolandırılırsın kanıtın varsa şikayet konusu aç

bylejardin

4 Şub 2024
47 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yazik Günah arkadaşim zaten forum deli gibi konular var niye paranizi kaptırıyorsunuz anlamıyorum . Sc kuramayan bile o kadar arkadaşlarımız var hepsiyle tek tek ilgilendim hepsinden para mı istemek gerekiyor çok saçma Geçmiş olsun.
Brom cidden stabil bir sistem istedim ben SC önemli değil o parayıda cidden sorunsuz kurulsun en azından bi muhatabım olsun istedim ama malesef arkadaş karaktersiz çıktı yardımcı olabileceğim stabil bir SC varsa e-ticaret için link bırakırmısın mümkünse extra olmasın