Hoşgeldin Misafir

e-ticaret sitesi php

teksass

9 Kas 2022
1,431 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Turkhacks ailesi Burda cogu sayımdan tut bi cok tasarım denedim halde halen tek slaytlı ve urunlerı kolay silip yuklemesi yapabilcem e-ticaret bulamadım burda 15-20 ustunde tasarım deneme yaptım halde konu acmakta buldum bu konuda yardımcı olabilcek var mı acaba

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Turkhacks ailesi Burda cogu sayımdan tut bi cok tasarım denedim halde halen tek slaytlı ve urunlerı kolay silip yuklemesi yapabilcem e-ticaret bulamadım burda 15-20 ustunde tasarım deneme yaptım halde konu acmakta buldum bu konuda yardımcı olabilcek var mı acaba

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Adminim bakar mısın; @DeepiMpaCt @JQTR1 @Darkinc @NasyoneL @OrganikPiskos

DevilMcRayn

20 Kas 2017
665 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tek yaprak sciptlere bak o zaman

uyarmı sana