Hoşgeldin Misafir

E-Ticaret Sitesi Ürün Varyant Ayarları (Ücretli)

gozgozcem

Istanbul
29 Eyl 2019
406 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dostlar selamlar saygılar. Mevcut da kullandığım ve buradan indirdiğim e-ticaret sitesini kendime göre düzenledim. Bazı hatalarını giderdim ama bende çaresiz kaldım. Örnek ürünlere ait olan varyantlar admin panel üzerinde görünmüyorlar. Daha öncede destek istemiştim ama çözüm bulunamadı. 1500 TL bütçem var. Yardımcı olacak arkadaş arıyorum. Varyant oluşturma veya silmekte sorun yok. Ancak ürünlere varyant tanımlaması yaptığımız zaman ürün detay sayfasında varyantlar görünmüyor. Gerekli olan hosting ve sistem bilgileri yardımcı olacak kişiye iletilecektir. Aşağıya "çalışmayan varyant görüntüsü" ile "örnek çalışan varyant görüntüsü" resimlerini bırakıyorum. Bundan başka bir sorun yok. Bu sorunu %100 düzelterek yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Temanın orjinal çalışan halini 3500 TL ye satıyorlar. Bunun için 1500 TL bütçe ayırabildim.

BÜTÇE: 1500 TL

31c3febd-f4b3-43bd-a2b4-41eac8904b90.png

20e46bc2-f7ec-40cf-97be-befbcc519e73.png

gozgozcem

Istanbul
29 Eyl 2019
406 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@gozgozcem Hocam merhabalar anladığım üzere bazı ürünlerde gözükürken bazı ürünlerdemi sorun yaşıyorsunuz?
hocam selam. Mesela bir elbise var. Buna S - M - L olarak 3 farklı varyant giricem. Varyant tanımlaması yapılıyor ama admin panelde görünmüyor. Sonradan silmek istesek yada düzenlemek istesek bu yüzden işlem yapılamıyor. Varyant veri tabanında görüyorum ama şablon kısmında backend kısmına yansımıyor. Frontend kısmında da sadece SEÇENEKLER varyantı görünüyor. Radyo varyantı görünmüyor. Genel olarak varyant ie alakalı bir sorun var yani. Örnek resim attım. Her üründe durum aynı malesef.

muhammedycl

muhammedycl

"Kelimeler kadar sessizim."
Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam şöyle bir yazılımdan anlayan kişi olarak tavsiyem bu tarz sorunlar birbirine bağlı olarak ileriye donukte baska yerlerde problem çıkarıyor tavsiyem uygun olan baska bir sorunsuz scripte gecebilirsiniz eğer böyle bir dusunceniz olursa fiyat konusunda sıkıntı yok her durumda yardımcı olurum ama dediğim gibi yapilmaya kalkınca dahada altindan problem çıkabilir @gozgozcem

Ama dilerseniz bir göz atarım yapılacak birsey ise kontrol sağlarız

gozgozcem

Istanbul
29 Eyl 2019
406 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam şöyle bir yazılımdan anlayan kişi olarak tavsiyem bu tarz sorunlar birbirine bağlı olarak ileriye donukte baska yerlerde problem çıkarıyor tavsiyem uygun olan baska bir sorunsuz scripte gecebilirsiniz eğer böyle bir dusunceniz olursa fiyat konusunda sıkıntı yok her durumda yardımcı olurum ama dediğim gibi yapilmaya kalkınca dahada altindan problem çıkabilir @gozgozcem

Ama dilerseniz bir göz atarım yapılacak birsey ise kontrol sağlarız
hocam bu sisteme baya emek verdim tasarımsal olarak da baya bir ugrastım dedigim gibi varyant dışında sorunu yok istersen sana panel bilgisi ileteyim kontrol et daha iyi bakabilirsin.

muhammedycl

muhammedycl

"Kelimeler kadar sessizim."
Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam bu sisteme baya emek verdim tasarımsal olarak da baya bir ugrastım dedigim gibi varyant dışında sorunu yok istersen sana panel bilgisi ileteyim kontrol et daha iyi bakabilirsin.
Hocam bakayım tabiki ama cozumlenmez bir sorun ise diğer konulardada ücretli ücretsiz sizin görüşünüz olarak yardımcı olmak isterim amacımız para kazanmaktan ziyade Turkhacks ailesi olarak insanlara yardımcı olmak benimle iletisime geçerseniz yardımcı olurum panel bilgilerini buradan paylaşmayın yetkili ile iletişime gecin o bana iletsin benimde yetkim maalesef pm atmaya yetmiyor en kısa sürede elimden geldiğince size yardımcı olacağım iyi günler 😊

gozgozcem

Istanbul
29 Eyl 2019
406 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam bakayım tabiki ama cozumlenmez bir sorun ise diğer konulardada ücretli ücretsiz sizin görüşünüz olarak yardımcı olmak isterim amacımız para kazanmaktan ziyade Turkhacks ailesi olarak insanlara yardımcı olmak benimle iletisime geçerseniz yardımcı olurum panel bilgilerini buradan paylaşmayın yetkili ile iletişime gecin o bana iletsin benimde yetkim maalesef pm atmaya yetmiyor en kısa sürede elimden geldiğince size yardımcı olacağım iyi günler 😊
hocam telegram üzerinden beni ekleyebilirsin. telegram: @gozgozcem

n0va

26 Haz 2020
1,802 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
D0landırıcı piçin teki 1500 liralık borcunu atmamak için engel attı ezik köpek :D :D Böylelerini foruma hiç sokmamak lazım da işte oçları nerden bilecen koklayabilsen anasını bellersin de ezik ruhlu namussuzlar
c87vylq.jpg

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,217 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
D0landırıcı piçin teki 1500 liralık borcunu atmamak için engel attı ezik köpek :D :D Böylelerini foruma hiç sokmamak lazım da işte oçları nerden bilecen koklayabilsen anasını bellersin de ezik ruhlu namussuzlar
Takıldığı forumlardan belli boş adam olduğu önden ödeme alsaydın yada escrow kullansaydın

n0va

26 Haz 2020
1,802 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Takıldığı forumlardan belli boş adam olduğu önden ödeme alsaydın yada escrow kullansaydın
Reis ben öylesine para istedim atmasa da olurdu kendi hesabımı da vermedim birinden onun parasıyla yıllık lisans almıştım :D sadece onu ödeteyim dedim sorun 3 saniyelik bişeydi kendi atacam dedi ben para da istemezdim böyle sünepeler geziyor olması üzücü, birisi zaten 2019'da üye olduysa ve son zamanlarda çok hoplayıp zıplıyorsa götü kaşınıyor demektir :D :D

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,217 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Reis ben öylesine para istedim atmasa da olurdu kendi hesabımı da vermedim birinden onun parasıyla yıllık lisans almıştım :D sadece onu ödeteyim dedim sorun 3 saniyelik bişeydi kendi atacam dedi ben para da istemezdim böyle sünepeler geziyor olması üzücü, birisi zaten 2019'da üye olduysa ve son zamanlarda çok hoplayıp zıplıyorsa götü kaşınıyor demektir :D :D
Kanıt sunup şikayet konusu açarsan banlanır