Hoşgeldin Misafir

E-Ticaret V3 Tamamen Sorunsuz

arrow34

20 May 2020
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konuyu hortlatmak istemiyorum fakat birkaç sorum var.
Sepete ürün ekleyip ödeme kısmına ilerlerken 2 hata var;
Birincisi " adres ekle " kısmı tıklanmadan devam edilebiliyor ve sonra ki sayfalarda hata veriyor.
İkincisi: Adres eklemeye kalksan adres eklenemiyor, hata oluştu uyarısı veriyor.
Bunlar nasıl düzelir acaba?

etakbil

27 Tem 2020
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kardesim harikasın saolasın Allah razı olsun

ayar.php hata veriyor bende

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in C:\wamp64\www\etc\panel\system\ayar.php on line 11
( ! ) Error: Call to undefined function mysql_connect() in C:\wamp64\www\etc\panel\system\ayar.php on line 11

clknet

18 Kas 2020
18 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
dayko' Alıntı:

Piyasadaki olanların hepsinde ya üyelik sorunu var yada sepet sorunu sepet sorununu ve üyelik sorununu halledip çalışıp vaziyete getirip sizlerle paylaşmak istedim buda benim ilk paylaşımım umarım beğenirsiniz. şimdiden teşekkürler. sorun yaşayan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

panel/index.php içinde 12. satırda 
if($sifre == 'tech' || $kullanici == "tech") {

kaçak giriş var burayı kendinize göre değiştirmeyi unutmayın...

İndir Demo

arkadaşlar sğolsun kurduğum demoda her şeyi silmişler o yüzden demoyu kaldırdım web ofisinden bakabilirsiniz demoya

http://demobul.net/eticaretv3/ demo burda lakin acil yardım lazım

yukarıdaki paylaştıgım demo da tam benim istediğim gibi bütün ürünleri anasayfa da tek tek var
yani uğrastım o kadar bilgim kadarı ile ürünler saga sola kaymasın toplasanız 4 yada 6 kategori olucak ikinci el klima ürünleri koyuma
yani saga sola kaymasına gerek yok nasıl yapıcam ?

bide üyelik ve satış olmuyacagı için sepet üyelik bunları hallettim sildim sadece ana sayfada saga yada sola kayma olmada verdiğim linkdeki demoda oldugu gibi nasıl yapıcam acil kod lazım bulamadım :)

yardımcı olucak arkadaşa şimdiden tşk ler

Ens5734

4 Mar 2022
8 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
dayko' Alıntı:

Piyasadaki olanların hepsinde ya üyelik sorunu var yada sepet sorunu sepet sorununu ve üyelik sorununu halledip çalışıp vaziyete getirip sizlerle paylaşmak istedim buda benim ilk paylaşımım umarım beğenirsiniz. şimdiden teşekkürler. sorun yaşayan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

panel/index.php içinde 12. satırda 
if($sifre == 'tech' || $kullanici == "tech") {

kaçak giriş var burayı kendinize göre değiştirmeyi unutmayın...

arkadaşlar sğolsun kurduğum demoda her şeyi silmişler o yüzden demoyu kaldırdım web ofisinden bakabilirsiniz demoya