Hoşgeldin Misafir

E-Ticaret V4 Artık Sizlerle ( KIRILDI ) - CrackRoot

xmasqueras

17 Eyl 2020
17 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CrackRoot' Alıntı:
Merhaba,-

Günlerdir zaman bulamadığım için kırıp paylaşamıyordum.-

Zaman bulduğum gibi kırıp direk paylaşmaya karar verdim.-

İndireceğiniz dosya piyasada kırılamayan ve kullanılmak istenipte kullanılamayan temadır.-

Tasarım ve işlev bakımından çok işe yarayan bir tema olan E-Ticaret V4 TURKHACKS AİLESİ için kırılmıştır.-

TAMAMEN İONCUBE 5.6 PHP SÜRÜMÜ İLE KIRILMIŞTIR.-

YENİ VERSİYON İONCUBE İLE LİSANSLANMIŞ.-

DOSYAYI DENEMEDİM ZAMANIM YOK ÇOK FAZLA.-

DENEYENLER BİLDİREBİLİRSE SEVİNİRİM.-

Tema Resmi : -

eticaretv4.png
-

İndirme Linkleri : -

Demo vermeme gerek var mı bilemiyorum ama şuraya bırakayım ben demosunu-

DEMO-

-

Bir teşekkürü çok görmezseniz sevinirim.-

Foruma atılan temaların kırılmayan olanlarının çoğunu çok yakında tek tek paylaşıyor olacağım.-

Takipte kalın.-

+reppp-

osman123

3 Eyl 2020
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CrackRoot' Alıntı:
Merhaba,-

Günlerdir zaman bulamadığım için kırıp paylaşamıyordum.-

Zaman bulduğum gibi kırıp direk paylaşmaya karar verdim.-

İndireceğiniz dosya piyasada kırılamayan ve kullanılmak istenipte kullanılamayan temadır.-

Tasarım ve işlev bakımından çok işe yarayan bir tema olan E-Ticaret V4 TURKHACKS AİLESİ için kırılmıştır.-

TAMAMEN İONCUBE 5.6 PHP SÜRÜMÜ İLE KIRILMIŞTIR.-

YENİ VERSİYON İONCUBE İLE LİSANSLANMIŞ.-

DOSYAYI DENEMEDİM ZAMANIM YOK ÇOK FAZLA.-

DENEYENLER BİLDİREBİLİRSE SEVİNİRİM.-

Tema Resmi : -

eticaretv4.png
-

İndirme Linkleri : -

Demo vermeme gerek var mı bilemiyorum ama şuraya bırakayım ben demosunu-

DEMO-

-

Bir teşekkürü çok görmezseniz sevinirim.-

Foruma atılan temaların kırılmayan olanlarının çoğunu çok yakında tek tek paylaşıyor olacağım.-

Takipte kalın.-

+reppp
-
eyw

byfreaky

15 Nis 2020
473 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu arada kıran arkadaş hatalı kırmış decode ederken yanlış version ile kırmış scpritin yapılas bütünlüğü bozulmuş. Selamlar arkadaşlar hatayı onardım. Sorunsuz çalıştırdım. Telif nedeniyle demo paylaşmıyorum. Hata 500 ve benzeri hata alanlar hosting php sürümünü düşürün. Vds vps sunucu kullanıyorsanız. Windows sunucularınca htacces. Yönlendirmeleri windowsta çalışmaz sunucu yada hostinginiz linüx olmalı. Hata 500 üzeri hatalarda sunucu incloube sürümünü güncelleyin genelde bu tarz scpritler plesk kiralık vds wps sunucularda bu hatayı verirler. Ufak bir ücret karşılığında web ofisinin istenilen herhangi bir scpriti sorunsuz şekilde kurulumunu yaparım. V4 sürümü gerçekten profesyönel kodlanmış ve panelde herşeyi düşünmüşler saolsunlar sıfırdan yazmak haftalar alır. Kurulumu yapamayan arkadaşlar kurmamı isterse Dmden ulaşabilirsiniz.