|
kb. destek vereni zor bulursunuz herkesin işi var meşguller ama hatayı araştırarak çözüme kavuşturabilirsiniz.enes50' Alıntı:Üstad " Bu sayfa çalışmıyor " diye bir hata alıyorum altta kod olarak HTTP ERROR 500 gösteriyor bir türlü kuramadım yardımcı olabilecek birisi var mı kurum için
Warezci' Alıntı:kb. destek vereni zor bulursunuz herkesin işi var meşguller ama hatayı araştırarak çözüme kavuşturabilirsiniz.enes50' Alıntı:Üstad " Bu sayfa çalışmıyor " diye bir hata alıyorum altta kod olarak HTTP ERROR 500 gösteriyor bir türlü kuramadım yardımcı olabilecek birisi var mı kurum için
CrackRoot' Alıntı:anlamış değilim ben size %100 çalışıyor demedim ki.
bu dosya zaten şifreli bir şekilde paylaşıldı ben size bu şifreli dosyaları kırdım verdim. Hiç bir şekildede farklı bir kod yok şifreli dosyaların şifresiz açık kaynakları bana çalışmıyor diyorsunuz. oturup çalışması için uğraşacak vaktim yok maalesef. Bu dosyaya 300 400 lira vermek yerine gidin bi yazılımcıya 50 70 lira verinde en azından millette kazansın sizinde işiniz görülsün.
Teşekkür eden herkese, teşekkür ediyorum.
Güle güle kullanın.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
CrackRoot' Alıntı:Merhaba,-
Günlerdir zaman bulamadığım için kırıp paylaşamıyordum.-
Zaman bulduğum gibi kırıp direk paylaşmaya karar verdim.-
İndireceğiniz dosya piyasada kırılamayan ve kullanılmak istenipte kullanılamayan temadır.-
Tasarım ve işlev bakımından çok işe yarayan bir tema olan E-Ticaret V4 TURKHACKS AİLESİ için kırılmıştır.-
TAMAMEN İONCUBE 5.6 PHP SÜRÜMÜ İLE KIRILMIŞTIR.-
YENİ VERSİYON İONCUBE İLE LİSANSLANMIŞ.-
DOSYAYI DENEMEDİM ZAMANIM YOK ÇOK FAZLA.-
DENEYENLER BİLDİREBİLİRSE SEVİNİRİM.-
Tema Resmi : -
-![]()
İndirme Linkleri : -
Demo vermeme gerek var mı bilemiyorum ama şuraya bırakayım ben demosunu-
DEMO-
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.-
Bir teşekkürü çok görmezseniz sevinirim.-
Foruma atılan temaların kırılmayan olanlarının çoğunu çok yakında tek tek paylaşıyor olacağım.-
Takipte kalın.-
+reppp-
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim