Hoşgeldin Misafir

Script İstek E-TİCARET WEB SCRİPT İSTEK

bylejardin

4 Şub 2024
47 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar THS ailesi iyi akşamlar bana 1 adet e-ticaret sistemi lazım içerisinde iyzico entegresi olsa yeterli çelik kolye bileklik vs satmaya çalışıyorum forumda yeniyim umarım bir hata yapmıyorumdur benimle güzel bir script paylaşabilecek arkadaşımız yardımcı olursa seviniriz bana kurulum vs tüm bilgim var ama warez ve sıfır kurulumda sorun yaşıyorum burası sayesinde neredeyse forum kullanmayı öğrendim sizde bana küçük bir destek ve iyilik yaparsanız sevinirim gözden kaçırarak bir hata yaptı isem yada konu yanlış bir yazımda ise sizden ricam konuyu silmeniz hepinizi iyi forumlar dilerim iyi akşamlar.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar THS ailesi iyi akşamlar bana 1 adet e-ticaret sistemi lazım içerisinde iyzico entegresi olsa yeterli çelik kolye bileklik vs satmaya çalışıyorum forumda yeniyim umarım bir hata yapmıyorumdur benimle güzel bir script paylaşabilecek arkadaşımız yardımcı olursa seviniriz bana kurulum vs tüm bilgim var ama warez ve sıfır kurulumda sorun yaşıyorum burası sayesinde neredeyse forum kullanmayı öğrendim sizde bana küçük bir destek ve iyilik yaparsanız sevinirim gözden kaçırarak bir hata yaptı isem yada konu yanlış bir yazımda ise sizden ricam konuyu silmeniz hepinizi iyi forumlar dilerim iyi akşamlar.

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

bylejardin

4 Şub 2024
47 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
şimdi evet bunu zaten denedim ancak yaşadığım soru çok saçma dokunamıyorum çok saçma multi php ve php sürülerinde değişim yaptım

kısaca anlatayım hatam varsa siz düzeltin hocam

Zip dosyası cpanel üzerinden yükledim ve çıkarttım ,
ardından içindeki sql dosyasını phpmy admin üzerinden importladım

ardından

admin -> include -> header.php dosyasında 36 . satıra https://siteurl.xxx/admin olarak güncelledim
data -> bağlan.php içerisinde bilgileri güncelledim ($db=new PDO("mysql:host=localhost;dbname=İPADRESİ;charset=utf8",'USER','PASS'); şeklinde
iyzico -> config.php üzerindede aynı düzenlemeyi yaptım.

şuanda nedense site bembeyaz sanki hiç gibi bir hiçlik gibi boşluk gibi :)

BlackSoul

31 Eki 2022
1,327 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
şimdi evet bunu zaten denedim ancak yaşadığım soru çok saçma dokunamıyorum çok saçma multi php ve php sürülerinde değişim yaptım

kısaca anlatayım hatam varsa siz düzeltin hocam

Zip dosyası cpanel üzerinden yükledim ve çıkarttım ,
ardından içindeki sql dosyasını phpmy admin üzerinden importladım

ardından

admin -> include -> header.php dosyasında 36 . satıra https://siteurl.xxx/admin olarak güncelledim
data -> bağlan.php içerisinde bilgileri güncelledim ($db=new PDO("mysql:host=localhost;dbname=İPADRESİ;charset=utf8",'USER','PASS'); şeklinde
iyzico -> config.php üzerindede aynı düzenlemeyi yaptım.

şuanda nedense site bembeyaz sanki hiç gibi bir hiçlik gibi boşluk gibi :)
php sürümü kontrol ediniz.