Hoşgeldin Misafir

E-Ticaret

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,434 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
script satıştan kaldırılmıştır. bilgilerinize. yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederim. Admin arkadaşım tamamen kaldırırsa başlığı sevinirim.

MobilMedya

7 Ara 2019
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Script'i satın aldım ve kurulumunu tamamladık on numara çalışıyor 2 gündür test ediyorum herşeyi aktif lisans sıkıntısı olmaması mükemmel yardımların ve herşey için teşekkür ederim. İhtiyacı olan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,434 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
MobilMedya' Alıntı:
Script'i satın aldım ve kurulumunu tamamladık on numara çalışıyor 2 gündür test ediyorum herşeyi aktif lisans sıkıntısı olmaması mükemmel yardımların ve herşey için teşekkür ederim. İhtiyacı olan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.

Ben teşekkür ederim. Güle Güle kullanın bol kazançlar dilerim..

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,434 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ruguaglowarez' Alıntı:
Bu script Bİ-ETİCARET oziyweb.com scripti nasıl size ait gibi satışını yapıyorsunuz

Lisanslı satıyorum. warez satmıyorum. buda demek oluyor ki ürün orjinal, yapımcının bilgisi dahilinde satış yapıyorum. Turkhacks kullanıcılarına 150₺ ye, harici 599₺ satışını yapıyorum. yani bi nevi hizmet sağlıyorum, sende bunu sorguluyormusun?

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CrackRoot' Alıntı:
https://www.turkhacks.com/konu-guzel-bir-eticaret-scripti-verelim-full-calisam.html? adresinde ki yerden indirdiniz sanırım. Bu hizmeti mi 150 TL'ye satıyorsunuz.
Ek olarak oziyweb harici fiyata satarken bu tür bir illegal forumda satışa nasıl izin verdi bilgi verir misin? Ona göre alım yapacağım.

Kardeşim burası r10 değil burdaki olay birşeyleri ucuza elde etmek zaten işini görüyosa ne önemi var isterse adamın evine girip bilgisayarını çalsın sanane sen 1/4 fiyata almak istiyor musun ?