Hoşgeldin Misafir

EBS Yazılım İstediğinizi Seçin

Cenghilton

15 Tem 2025
42 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
cari hesap daha önce paylaşmıştım bu yazılımlar yazılımcısı tarafından ücretli ve lisanlı satılmakta yazılımlara crack yapıp paylaşıyorum sizinle kullanıp kullanmamak size kalmış
Anladım teşekkür ediyorum paylaştıklarınıza neredem ulaşabilirim ve tüm hepsine ulaşabilir miyim tek tek incelemek adına

salimozan

31 Tem 2025
10 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba taksi durağında yolcu ve araç kayıtlarını tutmak üzere bir program satın almıştık. Arada bir destek lazım olduğunda satan kişi ile bağlantı kurup sorunu hallediyorduk. Geçenlerde anakartımız bozuldu değiştik birde ssd taktık fakat kullandığımız program lisans istedi destek aldığmız kişiye ulaşamadık firmayı aradığımızda artık o programa destek vermediklerini ilgili kişinin bir süre önce vefat ettiğini öğrendik. Program linkini bırakıyorum crack leme imkanınız olurmu? Teşekkürler iyi çalışmalar.

Cenghilton

15 Tem 2025
42 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
EBS Yazılım Cari Hesap Takip programı, Teklif programı, Stok programı, Depo Stok programı, Senet Yazdırma Programı, Fatura Yazdırma Programı, Çek Takip Programı,Kurs Programı, Salon Takip Programı, Süt Toplama Programı, Barkod Etiket Yazdırma Programı, Kredi Kartı Takip Programı, Hafriyat Takip, Kimlik Bildirme, Süt Müstahsil, Fırın Fatura İrsaliye, Randevu Takip, Su Takip, Köy Su Takip, Ziyaretçi Takip, efatura,earşiv,e-arşiv,ebelge,Kasa Gelir Gider Takip, Madencilik, Hızlı Satış Programı, Cari Kasa Takip, Rehber (Caller Id), Hasta Takip, Veteriner Takip, Kapı Kontrol, Servis Takip,Kreş Programı,Anaokulu Programı, Ticari Program

Aşağıdaki Linkten istediğiniz Yazılımı seçip bildirin crack yapıp paylaşayım.

http://www.ebsyazilim.com/
hocam rica etsem cari sistemi istiyorum