Hoşgeldin Misafir

📚 Eduplan - Üniversite,Eğitim Öğretim / Joomla Teması

Shafu

Shafu

Karanlık Özgürlüktür
Estonya, Tallin
25 Ara 2022
1,040 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
📚
Eduplan, her türlü eğitim merkezi için mükemmel bir şekilde tasarlanmış minimal ve çağdaş bir Joomla 4 Şablonudur. Okulunuz, Kolejiniz, Üniversiteniz veya Eğitim Merkeziniz için tasarlanmış olan bu ultimate eğitim Joomla Şablonu, tam teşekküllü bir çevrimiçi eğitim merkezi ve LMS için ihtiyacınız olan her şeyi içerir. Eduplan, eğitim merkeziniz, çevrimiçi kurslarınız veya öğretici web siteniz için harika özelliklerle dolu olan ve aynı zamanda kullanımı da son derece kolay olan en popüler Joomla LMS bileşeni olan Tutor'u kullanır. Tutor LMS ile müfredatınızı, kurslarınızı, derslerinizi, sınavlarınızı, ödeme entegrasyonunu ve çok daha fazlasını içerebilirsiniz...

Seyahat turlarınızı vurgulayın, ziyaretçilerinizi fiyatlarınızı ve özel tekliflerinizi göstererek çekin, kolay rezervasyon için bir müsaitlik takvimi sergileyin, memnun müşterilerden alınan referansları öne çıkarın ve izleyicilerinizi yönlendirmek için bir Google haritası sağlayın.

Joomla 4, Helix Ultimate 2 ve Sp Page Builder Pro ile, macera turlarınızı ve seyahat hizmetlerinizi etkili bir şekilde tanıtan etkileyici ve işlevsel bir web sitesi oluşturmak için mükemmel bir kombinasyona sahipsiniz.

s5des4j.png

Eduplan Joomla 4 Şablon Özellikleri:

3 Anasayfa versiyonu içerir
Hoş ve Temiz Tasarım
Yapışkan Navigasyon
Joomla 4
Helix Ultimate 2
Hızlı Kurulum Paketi
Sp Page Builder Pro
Güçlü Ön Uç Düzenleyici
RTL ile Çok Dilli Destek
Gerçek zamanlı Sürükle ve bırak