Hoşgeldin Misafir

Efsane Scriptler Efsane Fiyata E-Ticaret Scripti Kurumsal Script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mx5tv

22 Ara 2020
76 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Satış Sonrasında Yardımcı Olmuyor En ufak sorunda Host Satmaya Kalkıyor
Sorununun ne oldugunu açıkca belirtmiyor sürekli host sorunu diyor Kendi çabalarımla çoğunu halettim yapmamız gereken 2 tıklama ağzından iğneyle laf almaya çalışıyorum

php eklentilerinin hangisi (gerekli) işaretli olacak belirtmiyor Almadan Önce bi kez daha düşünün
satırlarca sorunu yazıyorum tek kısa cümleyle savuşturuyor amacı bunların yanında host da satmak hemen gel kardeşim sana benim hostu vereyim seninki çöp deyip geçiyor
- Referans alırken defalarca kez düşünün

[THS]RaNDom

31 Mar 2019
968 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@mx5tv senin hostun dandikse benim ne kabahatim var dostum scriptler bnim değil bn elimden geldiğince destek veriyorum herşeyi anlatayıyorum sana sen sürekli aynı şeyleri soruyorsunuz bn anlattıkça hosting firmanla yaşadığın sorun bni ilgilendirmez php sürümünde ekisikler olduğunu dile geitdim zaten

mx5tv

22 Ara 2020
76 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Özel Mesajda bu kadar uzun cümle kurmaya elini yordun İki gün sonra geleceğim yardımcı olacağım dedin sonra tekrar aynı şeyi söylüyorsun bakmadan kardeşim bu para kolay kazanılmıyor hizmet yapıyorsan arkasında duracaksın İşin gücün 2 cümle ile savuşturmak bir haftadır sana yazıyorum şu kadar uzun cümle bir kere kurmadın Söyleyeceğin şey değişme deki hangi eklentilerin işaretli olacağı bunu söylemek için bir haftadır seninle görüşmek zorunda kalıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...