Hoşgeldin Misafir

Script İstek Eğitim-Etüt-Dershane V3 (Sınırsız Dil) İstek

wordpresstema

7 Tem 2022
138 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,229 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Daha önce turkhackte belediye v7 spiritini kurmuştum aynı panel aynı sistem olan

Eğitim-Etüt-Dershane V3 (Sınırsız Dil) sprictini paylaşım yapabilecek varmı.Forum kurallarına uygun olduğunu düşünmekteyim.Resmi bir türlü ekleyemedim kusura bakmayın.​

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

wordpresstema

7 Tem 2022
138 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.
Teşekkür ederim.

wordpresstema

7 Tem 2022
138 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yazılımları takip ediyorlar, ücret ödeyip üstünede uyarı almak istemem elbet. Ücretsiz olacakki uyarı aldığımızdada duruma göre kapatalım. Bu adamlar sıkıntılı.
Alakası yok ben bir tane sürümü bir bucuk yıldır kullanıyorum tek bir uyarı daha verilmedi.Üstelik hepsi piyasaya düşmüş aynı zamanda kendi yazmış oldukları kodların içerisindede başka yerden alıntılar var hepsi için demiyorum ama bazı temaların yabancı sitelerde html leri ve sprictleri var yüzde doksan dokuz benzeri olmuş.Kimsede bana bakmadım falan demesin.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kapsamlı ve sınırsız dil eğitimi sunan özel dershane veya eğitim programı arıyorsanız, online platformlar veya özel dershane seçeneklerini inceleyin. Esneklik ve çeşitli dil ağırlıklı içerikler sunan kurumlar tercih edin.