Hoşgeldin Misafir

Eğitim Konusunda Yardım

2bilgin

5 Eyl 2025
26 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Etik siber güvenlik alanında planlı eğitim almak ve yol haritası ile ilerlemek istiyorum. Zaman günümüzde çok değerli; dağınık ilerlemek yerine, topluluk deneyiminden faydalanarak disiplinli ve ölçülebilir bir çalışma hedefliyorum. Bu konuda yardımlarınızı ve yönlendirme yapmanızı arz ederim

WeeZe

8 Haz 2025
817 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bunun bencesi olarak söylüyorum bu arada asla genel değil, disiplin veya düzenle alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum, araştırma, hedef belirleme, hedefe ilerleme amaç-sonuç ilişkisi ne kadar merak edersen ne kadar araştırırsan merak ettiğin konuda o kadar içeriğine girersin, forum senin için büyük bir ansiklopedi ve birden fazla üstatla dolu, araştırmanı incelemeni öneririm temel eğitimi bulman çok kolay

2bilgin

5 Eyl 2025
26 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bunun bencesi olarak söylüyorum bu arada asla genel değil, disiplin veya düzenle alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum, araştırma, hedef belirleme, hedefe ilerleme amaç-sonuç ilişkisi ne kadar merak edersen ne kadar araştırırsan merak ettiğin konuda o kadar içeriğine girersin, forum senin için büyük bir ansiklopedi ve birden fazla üstatla dolu, araştırmanı incelemeni öneririm temel eğitimi bulman çok kolay
önerin için teşekkür ederim

Her ilim için üstad şarttır. Üstadı olmayanın yolu karmaşıktır.
ben sadık bir insanım. Üstadımın olmasını isterim. Üstadımdan ne gördüysem onu uygularım. İlmimi tamamladıktan sonrasında usulüne göre ilerlerim. her babayiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Ben bulacağım ve başaracağım biiznillah. Bulur arayan bulmaz her arayan. Bulanlar arayanlardır.