Hoşgeldin Misafir

Ego Sorunları

''KARAHANLI''

Россия
5 Kas 2024
196 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben birtürlü anlam veremiyorum hack forumlarındaki bu olaya sövüp banlasalar eyw derim ama banlama yerine egolu saçma salak şeyler yazıp milleti düşman ediyorlar xenforo almayı kimse bilmiyor sanki siber güvenlik forumlarında renkli yazı gifi neden bu kadar büyültüyorlar.? Bugünün yeni tartışma konusudur. Buyurun :)

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,195 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,434 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dikkat ediyorum da her başlığın altında egodan bahsediyorsun, bu durumda kişileri manipüle ettiğin kanısına varıyorum. Yani amacının kötü ve çirkin bir eyleme yol açmak gibi geliyor. Zamanın da ne yaşadın bilmem amma burada ki hiç bir yönetici egoya sahip değildir, her yerde olduğu gibi buranında belli kuralları var haddini aşmadığın sürece! Burda 3 doğru 1 yanlışı götürmez aksine yanlışı düzeltmek adına uğraşan yönetici arkadaşlardır her birisi. Bu yüzden ön yargilarimizi bir kenara bırakarak hareket edelim.

KOD37

karanlık
2 Eki 2024
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben birtürlü anlam veremiyorum hack forumlarındaki bu olaya sövüp banlasalar eyw derim ama banlama yerine egolu saçma salak şeyler yazıp milleti düşman ediyorlar xenforo almayı kimse bilmiyor sanki siber güvenlik forumlarında renkli yazı gifi neden bu kadar büyültüyorlar.? Bugünün yeni tartışma konusudur. Buyurun :)
EGO derken neyi kasd ediyorsun onu anlamıyorum. Yok her kes egolu diyorsan, sen neden halen burdasın onu da anlamıyorum. Hayret

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ne yaşadın ya da ne oldu yazmamışsın. Böyle konu açmak sadece manipülasyona sebep verir ve mod kardeşlerimizi zan altında bırakmaktan öteye gitmeyen çirkin bir davranış olur. Ha bizim zannımızda modlar ve yöneticiler asla hak yemeyen ve hatta bir çok konuda müsamaha gösterip güzel bir dille uyarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Yani zan altında bile bırakman söz konusu değil. Böyle anca kendine tepki çeker ve kendi kendini olumsuz olarak öne çıkarırsın.

Benden sana tavsiye;

lnu75zv.jpg

coderxrays

23 Ocak 2022
1,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ego bağlı değil xenfora en gelişmiş eklentiler dayanan bir yazılımdır sen olaylar faklı anlamışın