Hoşgeldin Misafir

Ekip Kurulumu

ByHacks

16 Ağu 2018
109 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Öncelikle Merak ettiğim ve sizinde önerilerinizi düşüncelerinizi öğrenmek için bu konuyu oluşturuyorun
TurkHacks.Com Olarak Belirli bir tim bulunmaktamı özel olarak ünvandan bahsetmiyorum ama yani belirli bir olaya karşılık verecek bi tim varmıdır yada olamsı konusunda yoruma yazarmısınız adminlerimizde hem sizin hemde dbenim düşüncelerimi ögrenmiş olurlar

Gjz0

Gjz0

ᴛᴀᴋᴅɪʀ ᴇᴛᴍᴇꜱᴇʟᴇʀᴅᴇ ᴛᴀᴋʟɪᴛ ᴇᴅᴇᴄᴇᴋʟᴇʀ
2 Ocak 2018
764 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tam anlamadım ancak tim elemanları genelde ilgi alanına göre seçilir.
Web deface ile uğraşan özel harekat, olası saldırı planlarını deşifre eden istihbarat, sosyal medyaya ve forum eksiklerine yönelik grafik tasarımı sunanlar design tim, forumun script ihtiyacını karşılayanlar ise warezzersda bulunur.
Bunun dışında forumda epey zaman geçirmiş, emek vermiş, Turkhacksden olduğunu kanıtlamış olanlar ise onursal ünvana layık görülür.
Amaçları bellidir.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gjz0' Alıntı:
Tam anlamadım ancak tim elemanları genelde ilgi alanına göre seçilir.
Web deface ile uğraşan özel harekat, olası saldırı planlarını deşifre eden istihbarat, sosyal medyaya ve forum eksiklerine yönelik grafik tasarımı sunanlar design tim, forumun script ihtiyacını karşılayanlar ise warezzersda bulunur.
Bunun dışında forumda epey zaman geçirmiş, emek vermiş, Turkhacksden olduğunu kanıtlamış olanlar ise onursal ünvana layık görülür.
Amaçları bellidir.

Bize söyleyecek laf birakmamassin