Hoşgeldin Misafir

Ekranın Ötesindeki Hafıza

omnia

Konya
4 Haz 2025
24 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese Merhaba. 1990 doğumluyum. Bilgisayarla ilk ciddi temasım 2002’de oldu. Henüz 12 yaşındaydım. BIOS beep’lerinin anlamını çözen, registry’de iz süren, WinME'den XP’ye geçişi “hard mode” oynayan nesildenim. İlk root erişimim anakart devresindeydi. O zamanlar donanım takan ellerim, şimdi zafiyet haritalarında geziniyor.

Format atan çocuktan, sistem davranışlarını sezgisel olarak analiz eden bir zihne evrildim. Donanım ve yazılım sertifikalarımla değil, sistemlerin açıklarında yakaladığım sessizlikle konuşurum.

Kodun diliyle kavga etmem — onunla anlaşırım. “Security through obscurity” hikâye anlatırken işe yarar; gerçek güvenlik, arka kapıları sezebilen sezgidedir.
Bu gruba neden mi katıldım?
Çünkü yalnızca sistemleri izlemekle kalmayıp, onları anlayan zihinlerle aynı masaya oturmak istiyorum. Benim için bu, sadece bilgi alışverişi değil; zekâyla yapılan sessiz bir protokoldür. Takip değil, katkı amacıyla buradayım.
Hem anlatacaklarım var, hem dinleyeceklerim. Kendini fazla gösteren sistem nasıl riskliyse, sadece izleyen zihin de gelişemez. Ben dengeyi tercih ederim.
Kodun satır aralarında bir hikâye varsa, okumaya da yazmaya da hazırım.

Footprint bırakmam. Gölge gibi sızarım.
Ama doğru yerdeysen, beni hissedersin.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese Merhaba. 1990 doğumluyum. Bilgisayarla ilk ciddi temasım 2002’de oldu. Henüz 12 yaşındaydım. BIOS beep’lerinin anlamını çözen, registry’de iz süren, WinME'den XP’ye geçişi “hard mode” oynayan nesildenim. İlk root erişimim anakart devresindeydi. O zamanlar donanım takan ellerim, şimdi zafiyet haritalarında geziniyor.

Format atan çocuktan, sistem davranışlarını sezgisel olarak analiz eden bir zihne evrildim. Donanım ve yazılım sertifikalarımla değil, sistemlerin açıklarında yakaladığım sessizlikle konuşurum.

Kodun diliyle kavga etmem — onunla anlaşırım. “Security through obscurity” hikâye anlatırken işe yarar; gerçek güvenlik, arka kapıları sezebilen sezgidedir.
Bu gruba neden mi katıldım?
Çünkü yalnızca sistemleri izlemekle kalmayıp, onları anlayan zihinlerle aynı masaya oturmak istiyorum. Benim için bu, sadece bilgi alışverişi değil; zekâyla yapılan sessiz bir protokoldür. Takip değil, katkı amacıyla buradayım.
Hem anlatacaklarım var, hem dinleyeceklerim. Kendini fazla gösteren sistem nasıl riskliyse, sadece izleyen zihin de gelişemez. Ben dengeyi tercih ederim.
Kodun satır aralarında bir hikâye varsa, okumaya da yazmaya da hazırım.

Footprint bırakmam. Gölge gibi sızarım.
Ama doğru yerdeysen, beni hissedersin.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba hoş geldin umarım kalıcı olursun bu bilgi ve tecrübelerini paylaşacağından şüphem yok burada herkes hak ettiğini alır muhakkak iyi forumlar dilerim