Hoşgeldin Misafir

Elektriğe %25 Zam

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
zam geldiğinde artık şaşıran var mi cidden alışmış olmamız lazım diye düşünüyorum aldığım bir ürün 2. kez aldığımda aynı fiyattan alınca bu kez daha çok şaşırıyorum Allah sonumuzu hayır eylesin diyelim

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Zaten,
Aylık elektrik tüketimi 417 kw'nin üzerine çıkan (1.050 TL) vatandaşlar 1 Şubat'tan itibaren artık 2 katı fatura ödeyeceklerdi. Şimdi üstüne bir de %25 çaktılar. Artık nasıl olacak bilmiyorum ama 417 kw değil de 1.050 baz alınırsa herkesin faturası 2x gelecek otomatik. İnsanları yolsuzluğa sürüklemek için ellerinden geleni yapıyorlar.

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,195 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Zaten,
Aylık elektrik tüketimi 417 kw'nin üzerine çıkan (1.050 TL) vatandaşlar 1 Şubat'tan itibaren artık 2 katı fatura ödeyeceklerdi. Şimdi üstüne bir de %25 çaktılar. Artık nasıl olacak bilmiyorum ama 417 kw değil de 1.050 baz alınırsa herkesin faturası 2x gelecek otomatik.
Aynen muhtemelen plan bu :D

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aynen muhtemelen plan bu :D
yani aslında bekliyorduk bu zammı, 417 kw baz alınacağı söyleniyordu ama muhtemelen o kw'ye yansıtacak bir şey bulup o maddeyi delmelerini bekliyorduk. Karadeniz'de doğalgaz fışkırdı. Onda da aynı sisteme geçtiler. Şimdi sırada su kaldı. Büyük belediyeleri kaybedince bir yerden çıkarmaları lazımdı acısını. En sonunda her şeyi bırakıp mağaraya filan kaçacak insanlar. Yani hesap edince yeni sisteme göre ortalama 5-6 bin lira elektrik, su, doğalgaz'a gitmiş olacak. İşin kötüsü başa kim gelirse bu yasayı iptal etmez, kaymak gibi madde koymuşlar. Böyle kaldı artık bu maddeler.