Hoşgeldin Misafir

Elektrik akıllı sistemleri hacklemek

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Rusya da Amerika da yapıyorlar bulundugum şehirde yığınla akıl devre sistemi var -

Özellikle raspery kullanılıyor ama güzel bir iz bırakmak gerek ışıkları ac kapat olmaz en saglam beyin firtinssini alalim ve yapalım fikriniz var mı ?

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TurkCoder' Alıntı:
bence reklam amaçlı bir video bu, yani raspery tanıtımı :)

Reyis olabilme ihtimali yüksek ama sanmıyorum çünkü işin mutfağını bilen adam orda raspery olduğunu anlar diye düşünüyorum 
cyberthereaper' Alıntı:
baksana ışıklar reklam için hazırlanmış. kimin binasındaki ışıklar böyle olur.

Olayın mantığı su Elektirik saatindeki elektriği kesip duruyorlar daire deki anahtara basmiyorlar tabi binayi bina olarak düşünde atıyorum 70x30 LED tabela onu kodlamak gibi yapmışlar bina LED tabela görevi görmüş sadece zor bir sistem değil

cyberthereaper

19 Ocak 2018
193 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Organikpiskos' Alıntı:
TurkCoder' Alıntı:
bence reklam amaçlı bir video bu, yani raspery tanıtımı :)

Reyis olabilme ihtimali yüksek ama sanmıyorum çünkü işin mutfağını bilen adam orda raspery olduğunu anlar diye düşünüyorum 
cyberthereaper' Alıntı:
baksana ışıklar reklam için hazırlanmış. kimin binasındaki ışıklar böyle olur.

Olayın mantığı su Elektirik saatindeki elektriği kesip duruyorlar daire deki anahtara basmiyorlar tabi binayi bina olarak düşünde atıyorum 70x30 LED tabela onu kodlamak gibi yapmışlar bina LED tabela görevi görmüş sadece zor bir sistem değil

Çok yapmacık birşey bu. Zaten çoğu şeyler ya kendilerini yüksek göstermek için yapıyorlar , yada reklam için veya izlenme için yapıyorlar.