Hoşgeldin Misafir

elektrofoni mağaza rezilliği

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Elektrofoni Mağara rezilliği
Ben hayatımda bu kadar rezil bir firma görmedim sahibi buralarda takılıyorsa rezil bir firmasınız
hadi sipariş verdik takip etmedik ya göz var nizam var yanlış ürün göndermek nedir 2 3 ay önce sipariş verdim yeni ihtiyacım oldu kullanmak istedim yanlış ürün gelmiş meğersem
ya insan bu kadar rezil bir iş yaparmı insan ticaretine biraz dikkat eder türkiyede tek firma kalsanız bile sizden ürün almam daha
linki: https://elektrofonimagaza.com.tr/

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ilginç olan iki üç ay önce sipariş vermişsin ürün geldiğinde hiç açıp bakmadınmı pek inandırıcı gelmiyor backlink için yapıyorsan forumda tanıtım konusu açarakta siteni tanıtabilirsin.
sence alan adı alsam elektrofoni diye saçma birşeymi açarım çoktandır forumdayım burada daha kimsenin hakkına girmedim tam tersi yardımlarım dokundu ve sipariş verdiğimde o zamanlar telefonuma başka yerdende temin ettim ve kontrol etmedim olabilir insanlık halidir kontrol etmeyebilirim ama insan bir ticaret yaparken gelen siparişi okur ve o siparişe göre sipariş çıkartır şuanda ihtiyacım oldu çıkardım takayım dedim yerine olmadı ve ben ticaret işinde kurnazlığı üçkağıtçılığı sevmem ürün satıyorsan paranı zamanında alıyorsan ürünü zamanında sorunsuz bir şekilde teslim etmek zorundasın diyelim biberon aldın kızın veya oğlun kullanmadı sende köşeye bıraktın ihtiyacın olmadığında nasıl kontrol etmeyi düşünüyorsun o gün bide yorumun alakasız birşey