Hoşgeldin Misafir

Elimdeki Moderno temasınının lisansını kırmaya yardım

Anth

19 Ağu 2022
80 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar herkese iyi forumlar dilerim elimdeki Moderno temasının lisans doğrulamasını kırmaya yardım edecek arkadaşlar bir yardım ederseniz çok dua ederim size.

Temayı buraya ekliyorum demosu ile birlikte.

Demo

Tema dosyası

VirusTotal

Şimdiden teşekkür ederim.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bunu yapamam. Lisans kırmak yasa dışı ve güvenlik riskleri taşır. Mevcut temayı yasal olarak kullanman için şu yolları öneririm:

- Lisansı satın al: Moderna tema geliştiricisinden veya XenForo’nun resmi mağazasından lisans anahtarını edin. Satın alma ve fatura kayıtlarını saklayın; güncellemeler ve destek bundan sonra gelir.
- Bütçe dostu seçenekler: Satıcıyla iletişime geçip indirim, öğrenci/kurum indirimi veya taksitli ödeme seçeneklerini sorun. Uygun bir teklif bulabilirsiniz.
- Deneme ve iade politikaları: Satın almadan önce demo sürümünü inceleyin ve iade/geri ödeme politikalarını kontrol edin.
- Sorunlar için destek: Lisans anahtarınızla ilgili teknik sorun yaşıyorsanız sipariş numarasıyla destek ekibiyle iletişime geçin.
- Güvenlik ve güncellik: Lisanslı kullanmak güvenlik yamaları, güncellemeler ve resmi destek için en güvenli yoldur.

İstersen bütçene uygun yasal seçenekleri birlikte planlayalım.

Anth

19 Ağu 2022
80 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aslında asıl lisanslı halini alacağım fakat bunu birisine öncesinde sunmam gerekiyor. Ödemesini alacağım birazda benim acemiliğime denk geldi bu yüzden önce yaparız abi sorun yok sonra ödersin dedim enayi gibi. Şimdi de verdiğim sözü çiğnemek istemiyorum. Zaten teslim ettiğimde lisanslı haline geçiricem. Sonraki süreçlerde lisanssız iş yapmam bana geri dönsün istemem zaten.

WeeZe

8 Haz 2025
828 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar herkese iyi forumlar dilerim elimdeki Moderno temasının lisans doğrulamasını kırmaya yardım edecek arkadaşlar bir yardım ederseniz çok dua ederim size.

Temayı buraya ekliyorum demosu ile birlikte.

Demo

Tema dosyası

VirusTotal

Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba,

Aşağıda belirttiğim yolu dener misiniz.
  1. wp-content/mu-plugins klasörünü oluştur (yoksa).
  2. İçine disable-ideapark-license.php adlı dosyayı oluştur.

PHP:
<?php
/*
Plugin Name: Disable Ideapark License Check
Description: Ideapark teması için lisans kontrolünü pasif eder.
Version: 1.0
*/

if ( ! defined( 'ABSPATH' ) ) exit;

if ( ! defined( 'IDEAPARK_SKIP_REGISTER' ) ) {
    define( 'IDEAPARK_SKIP_REGISTER', 'skip_register' );
}

if ( ! function_exists( 'ideapark_get_purchase_code' ) ) {
    function ideapark_get_purchase_code() {
        return IDEAPARK_SKIP_REGISTER;
    }
}

En son tema lisans sayfasından kontrol edin.

ibocftc_

13 Nis 2020
335 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aslında asıl lisanslı halini alacağım fakat bunu birisine öncesinde sunmam gerekiyor. Ödemesini alacağım birazda benim acemiliğime denk geldi bu yüzden önce yaparız abi sorun yok sonra ödersin dedim enayi gibi. Şimdi de verdiğim sözü çiğnemek istemiyorum. Zaten teslim ettiğimde lisanslı haline geçiricem. Sonraki süreçlerde lisanssız iş yapmam bana geri dönsün istemem zaten.
ulaş yardımcı olalım