Hoşgeldin Misafir

Elon Musk şimdi de Paris Hilton’u hedef aldı

By_N4rK0ZzZzz

10 Ocak 2023
2,049 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Eski ismi Twitter olan X’in yeni sahibi Elon Musk, bir müddettir platformda reklamverenlerle karşı karşıya.

Musk, yaptığı antisemitik paylaşımlarla dünyaca ünlü markaların reaksiyonunu çekmiş, hatta Disney ve IBM üzere reklemverenler X’te reklamlarını durdurma kararı almıştı. Musk, bu atılım karşısında geçtiğimiz günlerde bilhassa Disney’i ve Disney CEO’su Bob Iger’ı amaç alarak küfürler savurmuştu.

Musk, katıldığı bir aktiflikte de “Reklam yapmayın. Bana parayla şantaj mı yapacaksın? Git kendini…. Anlaşıldı mı? Hey Bob, şayet seyirciler arasındaysan. Ben bu türlü hissediyorum, reklam yapma” demişti.

Ünlü milyarderin şimdiki maksadı ise Paris Hilton.

Ekim ayında, X’in CEO’su Linda Yaccarino, Hilton’un şirketi 11:11 Media ile yapılan bir iştirakin duyurusunu yapmıştı. Fakat bu iştirak bozulacak üzere görünüyor. Geçen ay Hilton’un şirketi, platformun antisemitik içeriğine ait kaygılar nedeniyle reklamlarını X’ten çekmişti.

Kısa ömürlü iştirak Musk’ı pek de şad etmemiş olacak ki Hilton’un X’teki reklam kampanyasını eleştiriyor.

Musk, bir gönderisinde Hilton’un tanıtımını yaptığı tencere serisine atıfta bulunarak “Reklam kampanyası pek inandırıcı değil. Paris’in pek yemek pişirdiğini düşünmüyorum” diye yazdı.