Merhabalar Bu Yukarıda Attım Link Deneme Amaçlı İlanları Silip Sifirdan ilan ekleme yapmada beklenmedik hata veriyor sorunu bulamadım loglar acık hata log kaydı yapmıyor test edip cevap vercek arkadaş varmıdır iyi çalışmalar herkese
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhabalar Bu Yukarıda Attım Link Deneme Amaçlı İlanları Silip Sifirdan ilan ekleme yapmada beklenmedik hata veriyor sorunu bulamadım loglar acık hata log kaydı yapmıyor test edip cevap vercek arkadaş varmıdır iyi çalışmalar herkese
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Bu işlemi yaptığınızda F12 consol da ne gibi bir hata veriyor iletebilirseniz yardımcı olmaya çalışacağım.
Kurulum veya gereksinimleri tam karşıladınız mı onu da bir incelerseniz sevinirim, çözemez iseniz yazın yardımcı olmaya çalışacağım.sıfırdan ilan hersey giriş yapıyorum kayıt et diyorum bir hata olustu diyor şekilde sol ust kosede o hata yapıyor ama kayıt etme yapmıyor tekrar bakayım bi dedınız sekılde uyarı verirse yazarım
kurulum hata yok sorunsuz kurulum sekılde calısma yapıyor mevcut ilanı sılıp sifirdan ilan girmede beklenmeyen hata olustu diyorKurulum veya gereksinimleri tam karşıladınız mı onu da bir incelerseniz sevinirim, çözemez iseniz yazın yardımcı olmaya çalışacağım.
F12 consol üzerinden açıkken aynı işlemi tekrardan yapın oradaki hata kodunu paylaşırsanız veya sistemin içerisinde yüklü olan log.ini dosyasını kontrol edebilir misiniz oradaki hatayı paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışacağım.kurulum hata yok sorunsuz kurulum sekılde calısma yapıyor mevcut ilanı sılıp sifirdan ilan girmede beklenmeyen hata olustu diyor
konsol dedın hata verme yok ordakı hatalar farklı belirteyim scirpt kendisinde hata olsa hata logu verir orda hata vermiyor belirttiydim ilk bastaF12 consol üzerinden açıkken aynı işlemi tekrardan yapın oradaki hata kodunu paylaşırsanız veya sistemin içerisinde yüklü olan log.ini dosyasını kontrol edebilir misiniz oradaki hatayı paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışacağım.
Test edip geri dönüş sağlayacağım.konsol dedın hata verme yok ordakı hatalar farklı belirteyim scirpt kendisinde hata olsa hata logu verir orda hata vermiyor belirttiydim ilk basta
test 3 farklı sunucuda ettım 3 unde aynı sekıl ılan ekleme bı hata olustu dıyor ekleme yapmıyor mevcut ılanda duzenleme denemedım bı musait olunca bakıcam ona ama mevcut yapsam degısme ilan ekleme sureklı olcagına onu çözümü bulmam lazımTest edip geri dönüş sağlayacağım.
bakabildin mi bilmem hocamtest 3 farklı sunucuda ettım 3 unde aynı sekıl ılan ekleme bı hata olustu dıyor ekleme yapmıyor mevcut ılanda duzenleme denemedım bı musait olunca bakıcam ona ama mevcut yapsam degısme ilan ekleme sureklı olcagına onu çözümü bulmam lazım