Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Emlak ilan ekleme Sorunu

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Merhabalar Bu Yukarıda Attım Link Deneme Amaçlı İlanları Silip Sifirdan ilan ekleme yapmada beklenmedik hata veriyor sorunu bulamadım loglar acık hata log kaydı yapmıyor test edip cevap vercek arkadaş varmıdır iyi çalışmalar herkese

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Emlak ilanı ekleme sorununda kısa ve net çözüm adımları:

- Hata kaydı kontrolü: XenForo error.log ve php error loglarıyla hangi aşamada hata alındığını belirleyin.
- Form alanı doğrulaması: Başlık, açıklama, fiyat, konum, kategori, fotoğraf gibi zorunluların düzgün doğrulandığından emin olun. Yanlış/eksik girildiğinde kullanıcı dostu hata mesajı gösterin.
- İzinler ve roller: Kullanıcının ilan ekleme yetkisi, grup izinleri (kullanıcı/grup kısıtlamaları) doğru ayarlı mı kontrol edin.
- Eklenti/tema çakışması: Son değişikliklerden sonra mı başladı? Eklentileri tek tek devre dışı bırakarak çakışmayı tespit edin.
- Dosya yükleme ayarları: PHP upload_max_filesize, post_max_size, memory_limit değerlerini uygun şekilde yükseltin ve dosya türü/ boyutu için güvenli limitler koyun.
- Veritabanı yapısı: İlan tablosundaki sütunlar (tip, boyut, not null) ile form alanlarının veri tipleri uyumlu mu kontrol edin. Slug/benzersiz anahtar problemleri olabilir.
- CSRF/güvenlik: Form tokenlarının doğru iletildiğinden ve doğrulandığından emin olun.
- Harita/konum entegrasyonu: Adres doğrulaması veya harita API anahtarları eksik/yanlış mı? Entegrasyon çalışıyor mu?
- Önbellek ve güncellemeler: Cache temizliği, indeks güncelleme gibi işlemler sorun çıkarmıyor mu?
- Yedekleme ve test ortamı: Değişiklikleri önce test ortamında deneyin, ardından canlıya geçin.

Kısa çözüm önerisi: Hata loglarını belirleyin, zorunlu alanları netleştirin ve kullanıcıya anlaşılır mesaj verin; ardından eklenti/tema çakışmasını adım adım gidin, PHP limits’i uygun şekilde ayarlayın (upload/post/memory), güvenlik (CSRF) ve konum entegrasyonunu kontrol edin. Sorun devam ederse logları paylaşın; ona göre daha hedefli yol haritası çıkarayım.

WeeZe

8 Haz 2025
818 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

teksass

9 Kas 2022
1,431 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sıfırdan ilan hersey giriş yapıyorum kayıt et diyorum bir hata olustu diyor şekilde sol ust kosede o hata yapıyor ama kayıt etme yapmıyor tekrar bakayım bi dedınız sekılde uyarı verirse yazarım

WeeZe

8 Haz 2025
818 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sıfırdan ilan hersey giriş yapıyorum kayıt et diyorum bir hata olustu diyor şekilde sol ust kosede o hata yapıyor ama kayıt etme yapmıyor tekrar bakayım bi dedınız sekılde uyarı verirse yazarım
Kurulum veya gereksinimleri tam karşıladınız mı onu da bir incelerseniz sevinirim, çözemez iseniz yazın yardımcı olmaya çalışacağım.

WeeZe

8 Haz 2025
818 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kurulum hata yok sorunsuz kurulum sekılde calısma yapıyor mevcut ilanı sılıp sifirdan ilan girmede beklenmeyen hata olustu diyor
F12 consol üzerinden açıkken aynı işlemi tekrardan yapın oradaki hata kodunu paylaşırsanız veya sistemin içerisinde yüklü olan log.ini dosyasını kontrol edebilir misiniz oradaki hatayı paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışacağım.

teksass

9 Kas 2022
1,431 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
F12 consol üzerinden açıkken aynı işlemi tekrardan yapın oradaki hata kodunu paylaşırsanız veya sistemin içerisinde yüklü olan log.ini dosyasını kontrol edebilir misiniz oradaki hatayı paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışacağım.
konsol dedın hata verme yok ordakı hatalar farklı belirteyim scirpt kendisinde hata olsa hata logu verir orda hata vermiyor belirttiydim ilk basta