Gizli içerikleri açmak için anlamsız yorum yapmak, script isteğinde bulunmak ve link kısaltmak BAN sebebidir.
kralmetin0606' Alıntı:--Emlak Sitesi Scripti--, firmanız için kullanabileceğiniz bir --emlak scripti--‘dir. PHPScriptlerim tarafından kodlanan script basit ve sade yapısıyla fakat işlevselliği ile ön plana çıkmaktadır. Yönetim panelinden gerekli bütün ayarlarınızı yapabilir ve ilanlarınızı kolayca yayınlayabilirsiniz.--
Özellikleri--
1.-- Arama özelliği--
2.- İletişim sayfası (Google Maps destekli)-
3. Son eklenenler bölümü
4. Kategori sistemi
5. Admin panelinden kolay yönetim
6. İlanlara sınırsız resim ekleyebilme
Kurulumu--
1.-- Öncelikle bir veritabanı oluşturunuz. Daha sonra oluşturduğunuz veritabanına SQL klasöründe bulunan emlak.sql dosyasını import ediniz. İmport işleminin nasıl yapıldığını bilmiyorsanız daha önce yayınladığımız --buradaki-- makalemizi inceleyebilirsiniz. Takıldığınız yerleri konu altından belirtebilirsiniz.--
2.- Daha sonra Site Dosyaları > config.php dosyasında aşağıdaki kısımları mysql bilgilerinize göre düzenleyiniz.-
1
2
3
4
Kod:$dbhost = "localhost";
Kod:$dbuser = "Veritabanı Kullanıcı Adı"; //Veritabanı Kullanıcı Adı
Kod:$dbpass = "Veritabanı Şifresi"; //Veritabanı Şifresi
Kod:$dbdata = "Veritabanı Adı"; //Veritabanı Adı
3. Site Dosyaları klasöründekileri sunucunuza atınız ve aşağıdaki dosyalara CHMOD ayarı olarak 777 veriniz. CHMOD değeri nasıl verilir bilmiyorsanız buradaki makalemize bakabilirsiniz.--
uploads--
uploads > resimler--
4. Emlak scripti kurulumunuz tamamlanmıştır. Admin paneli bilgileri aşağıdaki gibidir.--
Admin Paneli:-- www.site-ismi.com/yonetim--
Kullanıcı Adı:- admin-
Şifre: admin
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
eyvallah--Emlak Sitesi Scripti--, firmanız için kullanabileceğiniz bir --emlak scripti--‘dir. PHPScriptlerim tarafından kodlanan script basit ve sade yapısıyla fakat işlevselliği ile ön plana çıkmaktadır. Yönetim panelinden gerekli bütün ayarlarınızı yapabilir ve ilanlarınızı kolayca yayınlayabilirsiniz.--
Özellikleri--
1.-- Arama özelliği--
2.- İletişim sayfası (Google Maps destekli)-
3. Son eklenenler bölümü
4. Kategori sistemi
5. Admin panelinden kolay yönetim
6. İlanlara sınırsız resim ekleyebilme
Kurulumu--
1.-- Öncelikle bir veritabanı oluşturunuz. Daha sonra oluşturduğunuz veritabanına SQL klasöründe bulunan emlak.sql dosyasını import ediniz. İmport işleminin nasıl yapıldığını bilmiyorsanız daha önce yayınladığımız --buradaki-- makalemizi inceleyebilirsiniz. Takıldığınız yerleri konu altından belirtebilirsiniz.--
2.- Daha sonra Site Dosyaları > config.php dosyasında aşağıdaki kısımları mysql bilgilerinize göre düzenleyiniz.-
1
2
3
4
Kod:$dbhost = "localhost";
Kod:$dbuser = "Veritabanı Kullanıcı Adı"; //Veritabanı Kullanıcı Adı
Kod:$dbpass = "Veritabanı Şifresi"; //Veritabanı Şifresi
Kod:$dbdata = "Veritabanı Adı"; //Veritabanı Adı
3. Site Dosyaları klasöründekileri sunucunuza atınız ve aşağıdaki dosyalara CHMOD ayarı olarak 777 veriniz. CHMOD değeri nasıl verilir bilmiyorsanız buradaki makalemize bakabilirsiniz.--[/URL]
uploads--
uploads > resimler--
4. Emlak scripti kurulumunuz tamamlanmıştır. Admin paneli bilgileri aşağıdaki gibidir.--
Admin Paneli:-- www.site-ismi.com/yonetim--
Kullanıcı Adı:- admin-
Şifre: admin
![]()
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***