• Gizli içerikleri açmak için anlamsız yorum yapmak, script isteğinde bulunmak ve link kısaltmak BAN sebebidir.

Emlakcı Ayagınıza Geldi :) Emlak Scripti Kurulum Videolu

funda2010

Banned
kralmetin0606' Alıntı:
-
-Emlak Sitesi Scripti--, firmanız için kullanabileceğiniz bir --emlak scripti--‘dir. PHPScriptlerim tarafından kodlanan script basit ve sade yapısıyla fakat işlevselliği ile ön plana çıkmaktadır. Yönetim panelinden gerekli bütün ayarlarınızı yapabilir ve ilanlarınızı kolayca yayınlayabilirsiniz.--

Özellikleri--

1.-- Arama özelliği--

2.- İletişim sayfası (Google Maps destekli)-

3. Son eklenenler bölümü​

4. Kategori sistemi​

5. Admin panelinden kolay yönetim​

6. İlanlara sınırsız resim ekleyebilme​

Kurulumu--

1.-- Öncelikle bir veritabanı oluşturunuz. Daha sonra oluşturduğunuz veritabanına SQL klasöründe bulunan emlak.sql dosyasını import ediniz. İmport işleminin nasıl yapıldığını bilmiyorsanız daha önce yayınladığımız --buradaki-- makalemizi inceleyebilirsiniz. Takıldığınız yerleri konu altından belirtebilirsiniz.--

2.- Daha sonra Site Dosyaları > config.php dosyasında aşağıdaki kısımları mysql bilgilerinize göre düzenleyiniz.-

1​

2​

3​

4​

Kod:
$dbhost = "localhost";

Kod:
$dbuser = "Veritabanı Kullanıcı Adı"; //Veritabanı Kullanıcı Adı

Kod:
$dbpass = "Veritabanı Şifresi"; //Veritabanı Şifresi

Kod:
$dbdata = "Veritabanı Adı"; //Veritabanı Adı

3. Site Dosyaları klasöründekileri sunucunuza atınız ve aşağıdaki dosyalara CHMOD ayarı olarak 777 veriniz. CHMOD değeri nasıl verilir bilmiyorsanız buradaki makalemize bakabilirsiniz.--

uploads--

uploads > resimler--

4. Emlak scripti kurulumunuz tamamlanmıştır. Admin paneli bilgileri aşağıdaki gibidir.--

Admin Paneli:-- www.site-ismi.com/yonetim--

Kullanıcı Adı:- admin-

Şifre: admin​

RgDB2Z.jpg

Arifbey

Üye
teşekürler abim benim muhteşem scriptmiş emeğine sağlık

guven34

Üye
-
-Emlak Sitesi Scripti--, firmanız için kullanabileceğiniz bir --emlak scripti--‘dir. PHPScriptlerim tarafından kodlanan script basit ve sade yapısıyla fakat işlevselliği ile ön plana çıkmaktadır. Yönetim panelinden gerekli bütün ayarlarınızı yapabilir ve ilanlarınızı kolayca yayınlayabilirsiniz.--

Özellikleri--

1.-- Arama özelliği--

2.- İletişim sayfası (Google Maps destekli)-

3. Son eklenenler bölümü

4. Kategori sistemi

5. Admin panelinden kolay yönetim

6. İlanlara sınırsız resim ekleyebilme

Kurulumu--

1.-- Öncelikle bir veritabanı oluşturunuz. Daha sonra oluşturduğunuz veritabanına SQL klasöründe bulunan emlak.sql dosyasını import ediniz. İmport işleminin nasıl yapıldığını bilmiyorsanız daha önce yayınladığımız --buradaki-- makalemizi inceleyebilirsiniz. Takıldığınız yerleri konu altından belirtebilirsiniz.--

2.- Daha sonra Site Dosyaları > config.php dosyasında aşağıdaki kısımları mysql bilgilerinize göre düzenleyiniz.-

1

2

3

4

Kod:
$dbhost = "localhost";

Kod:
$dbuser = "Veritabanı Kullanıcı Adı"; //Veritabanı Kullanıcı Adı

Kod:
$dbpass = "Veritabanı Şifresi"; //Veritabanı Şifresi

Kod:
$dbdata = "Veritabanı Adı"; //Veritabanı Adı

3. Site Dosyaları klasöründekileri sunucunuza atınız ve aşağıdaki dosyalara CHMOD ayarı olarak 777 veriniz. CHMOD değeri nasıl verilir bilmiyorsanız buradaki makalemize bakabilirsiniz.--

uploads--

uploads > resimler--

4. Emlak scripti kurulumunuz tamamlanmıştır. Admin paneli bilgileri aşağıdaki gibidir.--

Admin Paneli:-- www.site-ismi.com/yonetim--

Kullanıcı Adı:- admin-

Şifre: admin

RgDB2Z.jpg

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

[/URL]
eyvallah