Hoşgeldin Misafir

En Etkili İkna Teknikleri

LikeForYou

26 Eyl 2017
728 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aslında Su herşeyin başı olduğu gibi İkna kabiliyetinizinde başında İletişim gelmektedir.
Şimdi yöntemlerimize göz atalım.

Küçükten Büyüğe Telniği : Bu uygulama günlük hayatımızda farkında olmasakta aslında sürekli uyguladığımız bir yöntemtir. Burada dikkat edilmesi gereken husus ; İsteğinizi Minumum seviye ile dile getirmek.Reddedileceğinizi bile bile büyük bir adım atarak karşınızdaki insanı büyütürseniz size faydadan çok zararı dokunabilir.Ancak zorlamadan ve ölçüp biçerek sınırları zorlamadan kabul edebileceği bir adım attığınızda size 1-2-3-4 ve 5. Adımda bile pozitif yönünü gösterecektir.

Büyükten Küçüğe Tekniği: Sıradaki yöntemimiz biraz önceki yöntemimizin tam aksi yönünde işleyen bir yöntem. Ancak araştırmalar bu yöntemide son derece destek veriyor.Buradaki ince ayrıntı ise Önce büyük Sonra ufak ricalar.

Artan Ricalar Tekniği : Bu yöntemimizi diğer yanlardan ayıran birçok faktör madde mevcut. Umarım sıkılmamışsınızdır. Ben ilgiyle okuduğunuzu ve okurken eğlendiğinizi varsayarak etkili ikna örneklerini yazmaya devam ediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi: