Hoşgeldin Misafir

En İyi Adım Sayar Uygulamaları

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
En İyi Adım Sayar Uygulamaları : Adım sayar gün içerisinde yapılan yürüyüşler esnasında atılan adımları hesaplamaya yarayan ve günün sonunda bizlere bununla ilgili bilgi veren uygulamalardır. Adım sayar uygulamaları internetli ya da internetsiz olarak çalışan farklı özelliklere sahip şekillerde üretilmektedir. Adım sayarlar sadece adım sayısı saymaz. Bu işlevi dışında uygulamayı hazırlayan kişiler tarafından bazı özelliklerde eklenerek uygulama genişletilebilmektedir. Günlük yakılan kalori miktarı ya da tüketilen sıvı miktarını dahi hesaplayan programlar mevcuttur.

Adım sayarlar cep telefonlarında bulunan sensörler aracılığı ile çalışmaktadır. Bu sensörler insanların gün içerisindeki hareketlerini algılayarak kayıt altına almaktadır. Daha sonra konum hizmetleri aracılığı ile günlük yapılan yürüyüş miktarını belirlemektedir.

En İyi Adım Sayar Uygulamaları Nelerdir?-

En iyi adım sayar uygulamaları tasarımı kolay olan ve menüsü anlaşılır olan uygulamalardır. Android ve ios için birbirinden farklı uygulamalar üretilmektedir. Adım sayar uygulamaları kullanımı her geçen gün artmaktadır. Bu nedenle her geçen gün yeni yeni uygulamalar üretilmekte ve insanların hizmetine sunulmaktadır.

Adım Sayar-

Adım sayar uygulamalar arasında en popüler olanlardan biridir. Uygulama olarak indirildiği telefonlarda pil konusunda yüksek tasarruf sağlamaktadır. Diğer uygulamalardan farklı olarak günlük vücuda giren sıvı miktarını ve günlük yakılan kalori miktarını hesaplamaya da yaramaktadır. Android cihazlar için üretilmiştir.

StepsApp-

Bu uygulama diğer uygulamaya nazaran kullanım açısından daha kolaydır. Ayrıca pek çok dile çevrilme özelliğine de sahiptir. Bu sebeple yaygın olarak kullanılmaktadır. Adım sayar işlevi dışında kalori de hesaplamaktadır. Hem android hem de ios cihazlarda kullanılmaktadır.

Noom Walk-

Bu uygulama hem adım sayar hem de sosyal amaçlı kullanılabilen bir uygulamadır. Ücretsiz şekilde indirilmektedir. Çevrenizde bulunan ve aynı uygulamayı kullanan insanlar ile tanışıp sosyalleşme imkânı sunmaktadır. Diğer uygulamalardan farklı olarak haftalık ya da aylık değil günlük bilgileri kayıt altına almaktadır. Ayrıca kullanıcısına günlük notlar alma imkânı sağlamaktadır. Android cihazlara uygundur.

Pedometre-

Diğer uygulamalar gibi bu uygulama da en çok kullanılan adım sayar uygulamaları arasında yer almaktadır. Kolay bir kullanım şekli bulunmaktadır. Adım sayar ve kalori ölçümü yapabilme özelliklerine sahiptir. Android cihazlar için üretilmiştir.