Hoşgeldin Misafir

En Popüler Resim Yükleme Siteleri

Halveti Uşşaki

10 Ağu 2021
1,698 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bugünkü makalemizde sizlere En Popüler Resim Yükleme Siteleri’nden bahsedeceğiz.

Çoğu zaman resim gif hatta video barındırmamız gerektiğini , kendi sunucumuzun performansının düşmemesi için Resim Yükleme Sitelerini kullandığımız bir gerçek. Bu sebeple bizlere çok yardımcı oluyor.

Bu makalemizde sizlere hem güvenilir hemde bilinir Resim Yükleme sitelerini paylaşacağız. O halde makalemize geçelim.

#1 – HızlıResim.com :

Uzun soluklu tam tamına 27 sene boyunca hala resimleri barındırmaya devam eden hizliresim.com , günümüz 2021’indede hala çalışmaya ve resim barındırmaya devam ediyor.

Yazılımlarının benzersiz ve diğer resim yükleme sitelerinin yazılımlarına benzememeside dikkat çekiyor.

Eski zamanlarda çoklu resim desteklemediği için genelde benim ilk tercih sıramda değildi fakat son zamanlarda getirdikleri bu yenilik ve artı olarak şifreli ve zamanla kaybolan resim seçeneklerinide sitelerine include ettiklerini görüyoruz.

#2 – ImgBB.com :

İkinci olarak en çok kullandığım diğer resim yükleme sitesi olan ibb.co , hızlı ve güvenilir resim yükleme imkanına olanak sağlıyor.

Çoklu seçim ve zamanlı resim gibi bir çok seçeneği içinde barındırıyor ve API serviside mevcut.

Yazılımı hazır bir yazılıma benzeyen ibb.co , diğer rakip resim yükleme sitelerine çok benzemektedir.

İbb.co & ImgBB.com’u güvenle kullanabilirsiniz.

#3 – Google Fotoğraflar :

Açık ara güvenilirlik açısından ilk sıraya yazabileceğimiz bu fotoğraf servisi , sanırım en zahmetli olan resim yükleme sitesi oluyor.

Google kelimesi geçtiği için güvenilirlik açısından hepsini tokatlayabileceğini düşünüyoruz.

Google Fotoğrafları güvenle kullanabilirsiniz.

Geriye kalan siteleri opsiyonel olarak sıralayabilirsiniz. Ben size deneyimlediklerimi paylaştım.