SibeRSeytaN
- 7 Eyl 2017
- 1,766 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
sa. kardeşlerim forumumuzda en sevilen yönetciyi seçelim... :huh: 
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Security' Alıntı:Ne cok sevenim var maşallah![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
KavunluSakız' Alıntı:Rootboy için vururuz ölürüz böyle bilin.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
R4PTOR' Alıntı:En sevdigim Yonetici RooTBoY Â en sevmedigim hellscream2
Hellscream2' Alıntı:R4PTOR' Alıntı:En sevdigim Yonetici RooTBoY Â en sevmedigim hellscream2
Demekki doğru birşeyler yapmışım
Aktiflik
Seviye
Deneyim
R4PTOR' Alıntı:Hellscream2' Alıntı:R4PTOR' Alıntı:En sevdigim Yonetici RooTBoY Â en sevmedigim hellscream2
Ayrımcılık yapmayı dogru olarak buluyorsun demek ki
Hellscream2' Alıntı:R4PTOR' Alıntı:Hellscream2' Alıntı:R4PTOR' Alıntı:En sevdigim Yonetici RooTBoY Â en sevmedigim hellscream2
Ayrımcılık derken? Biraz açarsan Buralara nasıl geldiğini unutma beni sevmissin sevmemissin umrumda değil sadece biraz saygı?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Herkeze tavrımız aynı kim türk sitesine zone alır kim yanlış yapar ben herkeze kafa tutarım. Sana artislenme kısmına gelince ben şahıslara takılmam hele ki şahıs karakter yoksunu sahsiyetsiz birisi ise asla seviyemi düşürmem sana ban armam benimle bir sıkıntın varsa yönetime sikayette bulunR4PTOR' Alıntı:Hellscream2' Alıntı:R4PTOR' Alıntı:Hellscream2' Alıntı:R4PTOR' Alıntı:En sevdigim Yonetici RooTBoY  en sevmedigim hellscream2
Ayrımcılık derken? Biraz açarsan Buralara nasıl geldiğini unutma beni sevmissin sevmemissin umrumda değil sadece biraz saygı?
adam gitmis tr sitesine index basmıs küfürlü zone almıs zone almıs adamı savunmussun herkese kafa tutmussun gelip bana artisleniyorsun ne diyeyim cekemiyorsan bas banı