|
teşekkürler siz kullanıyor musunuz şuan site sahibi siz misiniz ?
Bende kullanıyorum 5 aydır site sahibi değilim reklam rica etti bende yaptım gayet memnunum kaliteli kategori ve servisleri varteşekkürler siz kullanıyor musunuz şuan site sahibi siz misiniz ?
Yalancısın işte yalancı ! 5 aydır kullanman imkansız ticosmm.com.tr domaini 16 nisanda satın alınmış. Şuan 21 hazirandayız. Site sahibinin eli kolu yok mu turkhacks sitesine üye olup kendi yapamıyor mu hocam bir şikayet gelince sahibi ben değilim demek için mi verdin bu cevabı.Bende kullanıyorum 5 aydır site sahibi değilim reklam rica etti bende yaptım gayet memnunum kaliteli kategori ve servisleri var
Dostum ben bunların sağlayıcılarını kullanıyorum bunlar yeni siteleri değişen tek şey yeni bayi açmalarıYalancısın işte yalancı ! 5 aydır kullanman imkansız ticosmm.com.tr domaini 16 nisanda satın alınmış. Şuan 21 hazirandayız. Site sahibinin eli kolu yok mu turkhacks sitesine üye olup kendi yapamıyor mu hocam bir şikayet gelince sahibi ben değilim demek için mi verdin bu cevabı.
Matrax hocam konuyu açan arkadaş muhtemelen sahtekar, verdiği cevaplar bile yalan, hizmeti kimbilir ne derece doğrudur. Site yeni açılmış siteyi pek kullanan da yok ama sahibi sahtekar. Bu arkadaşın konusunu kaldırabilir miyiz ?
Ha istersende sağlayıcılarını veririm 2 siteleri var ben onları kullanıyodum onların reklamınıda bazı formalarda verdim bunuda verdim bunuda kullanıyorum onlarıdaYalancısın işte yalancı ! 5 aydır kullanman imkansız ticosmm.com.tr domaini 16 nisanda satın alınmış. Şuan 21 hazirandayız. Site sahibinin eli kolu yok mu turkhacks sitesine üye olup kendi yapamıyor mu hocam bir şikayet gelince sahibi ben değilim demek için mi verdin bu cevabı.
Matrax hocam konuyu açan arkadaş muhtemelen sahtekar, verdiği cevaplar bile yalan, hizmeti kimbilir ne derece doğrudur. Site yeni açılmış siteyi pek kullanan da yok ama sahibi sahtekar. Bu arkadaşın konusunu kaldırabilir miyiz ?