Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Epin pazaryeri script ariyorum

Cyberdark

4 Ocak 2024
83 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar. Bana itemsatis.com , itempazar.com bunlara benzer bir script lazım pazaryeri olsun.Nereden bula bilirim? Ucretli olsada olur.Bunlarin satıldığı bir site varmi? Ve ya bu scripti yapa bilecek biri? Parasiyla

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar. Bana itemsatis.com , itempazar.com bunlara benzer bir script lazım pazaryeri olsun.Nereden bula bilirim? Ucretli olsada olur.Bunlarin satıldığı bir site varmi? Ve ya bu scripti yapa bilecek biri? Parasiyla

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

ByAzap06

15 Ara 2017
748 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam, piyasadaki birçok epin sitesi aynı yazılımı kullanıyor. Epin sitelerinin alt kısmına baktığınızda, çoğunun aynı firmadan olduğunu görebilirsiniz.

Satış sitesi: hyperteknoloji.com
Örnek Demo: inovapin.com/oyuncu-pazari

Google'da "oyuncu pazarı" diye aratırsan, birçok sitede aynı ibareyi ve benzer tasarımları görebilirsin.

Cyberdark

4 Ocak 2024
83 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

BenSean

13 Eyl 2022
533 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bak crack yazılımlar işe yaramaz benden sana tavsiye gamepazar.net benimdi satım ona ben 2 kere crack yazılım kurdum yani verez inan olmuyor aylık kıralıyarak hyper veya epinum yazılımları var onlardan satıın ala bilirsin