Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Epin script paytr sorunu

racon1

13 Ara 2025
114 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben @Graves den bir epin script aldım bu scipti düzenledim ve Paytr den bireysel sanal pos almaya çalıştım birkaç sefer başvuru yaptım hiçbir şekilde onaylanmadı başvurunun onaylanması için ne yapabilirim sitemi incelemek isterseniz Web Sitem burada

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben @Graves den bir epin script aldım bu scipti düzenledim ve Paytr den bireysel sanal pos almaya çalıştım birkaç sefer başvuru yaptım hiçbir şekilde onaylanmadı başvurunun onaylanması için ne yapabilirim sitemi incelemek isterseniz Web Sitem burada

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

lavibu

25 Ara 2019
502 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sunucu satışı, smmpanel, epin veya dijital kod satışı yapan firmalara hizmet vermemekteyiz. İlginiz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz. Bende başvurdum böyle cevap geldi kabul etmiyorlar artık sanırım.