Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben @Graves den bir epin script aldım bu scipti düzenledim ve Paytr den bireysel sanal pos almaya çalıştım birkaç sefer başvuru yaptım hiçbir şekilde onaylanmadı başvurunun onaylanması için ne yapabilirim sitemi incelemek isterseniz Web Sitem burada
Ben @Graves den bir epin script aldım bu scipti düzenledim ve Paytr den bireysel sanal pos almaya çalıştım birkaç sefer başvuru yaptım hiçbir şekilde onaylanmadı başvurunun onaylanması için ne yapabilirim sitemi incelemek isterseniz Web Sitem burada
Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.
şuan e-ticaret hariç hiç sektör kolay kolay onay vermiyor domain denklik belgesi istiyor ve Türkiye hizmet vermiyoruz Kıbrıs hizmet veriyoruz diyorlar bilginize
Sunucu satışı, smmpanel, epin veya dijital kod satışı yapan firmalara hizmet vermemekteyiz. İlginiz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz. Bende başvurdum böyle cevap geldi kabul etmiyorlar artık sanırım.