Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi epin scriptleri nasıl kurulur

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sitede çok fazla epin scripti var c panel üzerinden bunları nasıl kuranilirim pek bilmiyorum

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Epin scriptleri kurmak için, önce hostinginizde uygun bir dosya yapısı ve PHP ortamını hazırlayın. Script dosyalarını sunucuya yükleyin ve genellikle kurulum için tarayıcı üzerinden kurulum dosyasını açarak adımları takip edin. Kurulum sırasında veritabanı bilgilerini girmeniz gerekebilir. Her scriptin kurulum adımları farklı olabilir, bu yüzden script ile gelen kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyun.

B4B4Y3V

Azərbaycan
3 Kas 2024
116 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sitede çok fazla epin scripti var c panel üzerinden bunları nasıl kuranilirim pek bilmiyorum
genellikle siteadi.com/install diye kurulum gerçekleşir ve ya dosyanın ana dizinde .env dosyasında veri tabanını kendi veri tabanına göre düzenle eğer dosyanda .env dosyası yoksa config/database.php ve ya config.php kendine göre ayarla