gfbulo1991
- 4 Ağu 2024
- 135 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
başlıklı epin scyi indirdim fakat kuramıyorum 500 hatası alıyorum yardımcı olma şansınız varmıdır. Yada baştan sona kurulum txt si yapabilirmisiniz?
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
başlıklı epin scyi indirdim fakat kuramıyorum 500 hatası alıyorum yardımcı olma şansınız varmıdır. Yada baştan sona kurulum txt si yapabilirmisiniz?
Şuan dışarıda olduğundan dolayı yarın akşam bakmaya çalışacağım olurmu tabi benden önce çözen olmaz saMerhaba değerli üyemiz,
Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.
İyi forumlar.
Size yazdım. Bana da yardımcı olur musun ?https://t.me/kevku yazarsan yardımcı olayım.
Gelen giden yok Telegramda ama yanlış kişiye mi yazdın acabaSize yazdım. Bana da yardımcı olur musun ?
hayla devam ediyor mu aldığınız hata?başlıklı epin scyi indirdim fakat kuramıyorum 500 hatası alıyorum yardımcı olma şansınız varmıdır. Yada baştan sona kurulum txt si yapabilirmisiniz?