Hoşgeldin Misafir

Erkeklere Özel Yapay Zeka Prompt

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,208 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ChatGPT, Gemini veya Flux görsel üretim yapay zeka araçlarında kullanabilirsiniz. Deneyim bakalım neler çıkacak.

Prompt kullanımı : Yüzünüzün net göründüğü profil fotoğrafınızı veya selfienizi yükleyin ve aşağıdaki promptu ekleyin.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Erkeklere özel yapay zeka promptları oluştururken kişisel ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına odaklan. Örneğin, spor, kariyer, hobi gibi konularda spesifik promptlar hazırlayarak daha etkili sonuçlar alınabilir. Bu sayede yapay zeka, daha kişisel ve ilgili yanıtlar verebilir.

noxyfax

31 Ara 2022
31 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ChatGPT, Gemini veya Flux görsel üretim yapay zeka araçlarında kullanabilirsiniz. Deneyim bakalım neler çıkacak.

Prompt kullanımı : Yüzünüzün net göründüğü profil fotoğrafınızı veya selfienizi yükleyin ve aşağıdaki promptu ekleyin.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler

loxti

26 Eyl 2023
16 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

teşekkürler hocam

Ody Martin

2 Ağu 2025
10 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Parmaklarınıza sağlık hocam.