Arkadaslar ben yıllarımı verdim bu konuya su anda turkiyenin ve istanbullun belli bolgelerinde ilk sayfadayım onun icin cok calısman lazım kardesim cok
NasyoneL' Alıntı:
keycheck' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:
Sermayen yoksa düşünmekle bile yorma kendimi backlinkte birbiriyle yarışıyo siteler düşünürsen uygun fiyatlı bikaç site sunabilirim
bütçem yok hocam 1 e çıkarırım dersen müşterim hazır bekliyor beraber iş yapabiliriz
Baba oğluna yapmaz 1. Sayfa için aylık 10-15 bin harcayan var bütçen yoksa boşuna kürek çekersin
Arkadaslar ben yıllarımı verdim bu konuya su anda turkiyenin ve istanbullun belli bolgelerinde ilk sayfadayım onun icin cok calısman lazım kardesim cok
NasyoneL Arkadasa KAttılıyom

bu işi yapacaksan paran varsa gel Sana Backlink Hacklin tanıtım yazısı vereyim
diğer konuma gelip taşak geçen arkadaşlar burada bilgi veriyor teklifini sunuyor. dostlarım ben size demişim ki 1 e çıkardığım site bir 20 ye geriliyor sonra tekrar 1 e sonra 40 a 41 e vesaire bunun sebebi ne gibisinden siz ise backlinki beleş verelim gibisinden taşak geçiyorsunuz adam akıllı sorumu sormuşum sizlere
Kardesim Trafik vermiyorsundur hit gelmiyordur yahutta Linklerin Düsüyordur baska sebebi yok bunun Yardımlık birseyim varsa Skypeden Ekle yardımcı olayım ByLi0n06