Hoşgeldin Misafir

Esenlikler

Zaknafein61

7 Şub 2024
13 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar, bu harika foruma katkı sağlamak ve öğrenmek için buradayım. Muhtemelen çok uzun bir süre sadece öğrenme aşamasında olacağım gibi görünüyor :'D
Siteye geldiğim ilk dakikadan beri bilgi bombardımanına tutulmuş gibiyim, forumdaki herkes gibi bilgisayarlar benim için de bir tutku. Tüm Türk hackerlara selamlar olsun :)

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar, bu harika foruma katkı sağlamak ve öğrenmek için buradayım. Muhtemelen çok uzun bir süre sadece öğrenme aşamasında olacağım gibi görünüyor :'D
Siteye geldiğim ilk dakikadan beri bilgi bombardımanına tutulmuş gibiyim, forumdaki herkes gibi bilgisayarlar benim için de bir tutku. Tüm Türk hackerlara selamlar olsun :)

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm selam hoşgeldin aramıza