Sayın admin/yönetici/moderatör hocalarım bir rica istek öneri cihetinde bu konuyu açıyorum. Şimdi aranızda yeniyim konulara yabancı ve buradaki kardeşlerimin bir çoğunu tanımıyorum elbette bir süre sonra muhakkak tanışacağız ancak, benim gibi yeni gelipte aynı durumda olan çok kardeşim vardır muhtemelen. Şimdi acaba diyorum yönetim ekibimiz şeklinde anasayfanın sol köşesine bir bölüm açsanız da hangi kardeşimiz hangi görevde bilsek ve en azından bir isteğimiz ricamız olduğunda direk kişinin profiline veya dm yolu ile ulaşsak nasıl olur
evet renklendirme yapmışsınız ancak renklerin karşılığını bilmiyoruz
yani cahilliğimizi maruz görün
ayrıca aktif olmadığı için bir çok kardeşimiz nasıl ve kime ulaşacağımızı da kestiremiyoruz böyle bir fikir aklıma geldi tabi sizin bileceğiniz bir şey elbette
chat bölümüne yazmıştım ancak buraya da yazayım madem konuyu açtık bir kere
Şimdi ben kod yazmayı bilmeyen biri olarak cahtgpt de geliştirici modunda bir uygulama projesi yaptırdım sonra kodları ona yazdırdım fakat şöyle bir sorun oldu uygulama 100 adımdan oluştuğu için her adımı ayrı kodladı bu sefer her adım için sıfırdan kod yazdı normalde diğer koda ekleme yapması gerekiyordu fakat yapmadı elimde maalesef büyük boyutlu bir kod dosyası mevcut 4 günden beridir ChatGPT gibi otomatik analiz yapıp kodları birleştirecek bir uygulama daha doğrusu online bir site arıyorum bulduğum çoğu site max sınırına ulaştınız dediği için bir türlü yapamadım telefondan yapmak istiyorum bu konu hakkında bilgisi olup bana yardım edecek bir üstat arıyorum şimdiden teşekkür ederim
Şimdi ben kod yazmayı bilmeyen biri olarak cahtgpt de geliştirici modunda bir uygulama projesi yaptırdım sonra kodları ona yazdırdım fakat şöyle bir sorun oldu uygulama 100 adımdan oluştuğu için her adımı ayrı kodladı bu sefer her adım için sıfırdan kod yazdı normalde diğer koda ekleme yapması gerekiyordu fakat yapmadı elimde maalesef büyük boyutlu bir kod dosyası mevcut 4 günden beridir ChatGPT gibi otomatik analiz yapıp kodları birleştirecek bir uygulama daha doğrusu online bir site arıyorum bulduğum çoğu site max sınırına ulaştınız dediği için bir türlü yapamadım telefondan yapmak istiyorum bu konu hakkında bilgisi olup bana yardım edecek bir üstat arıyorum şimdiden teşekkür ederim