ahmetkara16
- 20 Eyl 2023
- 21 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Teşekkürler
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
atik lazımda krall sağolethical hacker olmak yada pentester olmak istiyo ve eğitim almayı düşünüyosanız bu hacker eğitimi tam sizlere göre set içerisinde ethical hacker eğitimi ve pentester eğitimi mevcut olup yeni başlayan ve orta düzey kullanıcılar için bulunması zor ve bi o kadar faydalı bir eğitim setidir iyi kullanımlar ve iyi forumlar dilerim arkadaşlarım ve abilerim
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekürlerethical hacker olmak yada pentester olmak istiyo ve eğitim almayı düşünüyosanız bu hacker eğitimi tam sizlere göre set içerisinde ethical hacker eğitimi ve pentester eğitimi mevcut olup yeni başlayan ve orta düzey kullanıcılar için bulunması zor ve bi o kadar faydalı bir eğitim setidir iyi kullanımlar ve iyi forumlar dilerim arkadaşlarım ve abilerim
Teşekkürlerethical hacker olmak yada pentester olmak istiyo ve eğitim almayı düşünüyosanız bu hacker eğitimi tam sizlere göre set içerisinde ethical hacker eğitimi ve pentester eğitimi mevcut olup yeni başlayan ve orta düzey kullanıcılar için bulunması zor ve bi o kadar faydalı bir eğitim setidir iyi kullanımlar ve iyi forumlar dilerim arkadaşlarım ve abilerim
Merak ettimethical hacker olmak yada pentester olmak istiyo ve eğitim almayı düşünüyosanız bu hacker eğitimi tam sizlere göre set içerisinde ethical hacker eğitimi ve pentester eğitimi mevcut olup yeni başlayan ve orta düzey kullanıcılar için bulunması zor ve bi o kadar faydalı bir eğitim setidir iyi kullanımlar ve iyi forumlar dilerim arkadaşlarım ve abilerim
Bakalım hocamethical hacker olmak yada pentester olmak istiyo ve eğitim almayı düşünüyosanız bu hacker eğitimi tam sizlere göre set içerisinde ethical hacker eğitimi ve pentester eğitimi mevcut olup yeni başlayan ve orta düzey kullanıcılar için bulunması zor ve bi o kadar faydalı bir eğitim setidir iyi kullanımlar ve iyi forumlar dilerim arkadaşlarım ve abilerim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye