phonenumber123' Alıntı:
Sen bunu soruyorsan yapamazsın hazır toolları kullanmanı öneririm ama umarım ethical açısından araştırıyosundır
Zaten hazır tools ve Frameworkler ile trojan oluşturuyorum bu trojenleri jpg gibi gizleyedebiliyorum ben bu konulara hakim olduğumu düşünüyorum. Ancak sorun şurada patlak veriyor Windows 10 bir sisteme sızamıyorum bu trojenler ile bir keresinde cidden Windows 10 bir sisteme trojan ile girmeyi başardım ancak bir anda trojan kapandı aynı anda benim backdoor'da kapandı ve Windows 10 kendini fixledi ve o trojanı ne zaman bir daha indirmeye kalksam virüs uyarısı ile beraber indirmiyor, çalıştırmıyor.
Bu arada şu konuya değinmek istiyorum senin imzandaki gif var ya tam olarak breaking bad'de o herif zıplayan arabanın yanında yeni kafasından vuruldu daha bugün izledim tesadüf beni şaşırttı doğrusu .
NasyoneL' Alıntı:
TheFatrat ile onu da denedim. 2. seçenekti galiba %100 etkili fud trojan mıydı neydi seçeneğin adı onu seçtim diğerlerine göre oluşması biraz daha uzun sürüyor trojanın bi 10 dk falan bekliyorum oluşmasını ama şöyle oldu onu ben oluşturduktan sonra apache2 ile bir yayın yaptım local ip'im ile yapılan bir yayındı ve /usr/www/html'nin içine oluşturduğum trojen klasörünün içine attım trojani ve böylelikle trojeni local ağ üzerindeki her cihazda indirebiliyordum.
İndirdikten sonra dosya türü file olarak karşıma çıktı yani düz dosya olduğu için açmadı birlikte aç seçeneği geldi açacak dosyam yoktu uzantısını değiştirdim .exe yada .cmd yapmış olmam lazım uzantıyı bir süre çalıştı bana erişim de verdi backdoor açıldı
meterpeter>
ancak hemen 10-15 saniye içinde cmd yada exe dosyam(trojan) kapandı ve aynı zamanda backdoor'um da kapandı erişimim tamamen koptu galiba o anda Windows 10 kendini fixledi ondan sonra o trojanı ne kadar kullanmaya çalışsam aynı hatayı alıyorum.
Virüs tespit edildi çalıştırılamadı / indirilemedi yani artık Defender o trojanı tanıyordu. acaba Windows 10 Defenderdan hiç sorun olmadan geçebileceğim başka bir yöntem varmıdır?
ilginiz için çok teşekkürler iyi forumlar.