tipsterwork
- 21 Ara 2017
- 361 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
eline saglik
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
eyvallah kralMerhaba arkadaşlar bu forumdaki ilk tema paylaşımım
Öncelikle bana böyle bir tema lazımdı yabancı sitelerde buldum. Ancak indirdiğimde baktım lisans var. Envato kendisi lisans koymuş bu yüzden de eklentileri de yükletmiyor (tema dosyasının içinde eklentilerin birkaçı mevcut).
Eklentileri bir şekilde yükledim bu sefer de demo içeriği yüklememe izin vermiyor lisans istiyordu.
Lisans dosyasını buldum ve içerisinde ufak bir düzenleme yaptıktan sonra lisans işi çözüldü.
Nasıl?
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar bu forumdaki ilk tema paylaşımım
Öncelikle bana böyle bir tema lazımdı yabancı sitelerde buldum. Ancak indirdiğimde baktım lisans var. Envato kendisi lisans koymuş bu yüzden de eklentileri de yükletmiyor (tema dosyasının içinde eklentilerin birkaçı mevcut).
Eklentileri bir şekilde yükledim bu sefer de demo içeriği yüklememe izin vermiyor lisans istiyordu.
Lisans dosyasını buldum ve içerisinde ufak bir düzenleme yaptıktan sonra lisans işi çözüldü.
Nasıl?
hala aktif mi bu taktik ?Merhaba arkadaşlar bu forumdaki ilk tema paylaşımım
Nasıl?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim