Hoşgeldin Misafir

Expert Option Güvenilir Mi?

Hellscream2

7 Eyl 2017
1,062 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
expert-option.png

Expert Option-- son zamanlarda popüler olan -- opsiyon platformlarından birisi . Yaptıkları Reklamlarla Sürekli Karşımıza Çıkan Klasik Türk İnsanı'nın İçindeki Kolay Yoldan Para Kazanma Hissini Tetikleyen Opsiyon Platformlarından bir Tanesi -Ben de bu yazımda firmanın özelliklerini, hesap türlerini, sunduğu işlem koşullarını ve --Expert Option şikayet-- konularını ele aldım.----
-Expert Option Güvenilir Mi?------
--Öncelikle güvenilirlik konusu ile başlamak istiyorum. Bir firmaya para yatırmadan önce firmanın lisansının olup olmadığına yani güvenilirlik kriterlerini sağlayıp sağlamadığına mutlaka bakmalısınız.--
------

Expert Option Ltd. firmasıyla Saint Vincent ve Grenadinler adasına kayıtlı oldukları bilgisi web sitelerinde yer alıyor. Bunun haricinde lisans belgesi veya lisans linki sunmuyorlar.--

Adres ve kayıt numarası olarak ise verilen bilgiler şu şekilde: ExpertOption Ltd. – 305, Griffith Corporate Centre, Beachmont, 1510, Kingstown, Saint Vincent and the Grenadines. Registration Number 22863 IBC 2015.--
--Para çekme işlemlerinde ise bir sorun yaşayanı görmüyorum.--------
---Expert Option Şikayet ve Yorum Konuları Neler?--
--
------

Expertoption şikayet konularında kayda değer bir durum yok. Yatırımcılar yorumlarda, şirketin Türkçe destek sunmasını yararlı bulduklarını belirtmekteler.--

Şikayetlerin olması doğal ancak önemli olan bu şikayetlerin çözüme kavuşması. Bu şirkette de çözüme ulaşmayan şikayet yok gibi görünüyor.--
---Şirket hakkında birçok detayı sizlerle paylaştım. Siz de bu şirkette yaşadığınız tecrübeleri yorum kısmında bize iletebilirsiniz.----------
---
VnjFXT.jpg
----
------

---Sanırım Parayı Hesaba Yatırmaları Biraz uzun Sürüyor Ama Yatıyormuş Edindiğim Bilgilere Göre Herhangi Bir Problem Olana Rastlamadım.----------