Hoşgeldin Misafir

Facebook Grup ve Sayfa Kullanıcı Bilgileri

dtatli

23 May 2025
7 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,

Facebook Group Page And User Information bilgilerine ihtiyacım var.
İnternet Ortamında olan html kodları ve python kodları ve internet sitelerinden alınan veriler 25.000 user kullanıcı sayısını geçemiyor veri vermekte ihtiyacım olan takip ettiğim grupların gizli kapalı grup yada herkese acık grup bakmaksızın zaten takip ettiklerim acık grup statusunde oluyor.
Bu grupların takip eden takipcilerin verilerine ihtiyacım var.
Hepsini Almasa bile En az 100.000 User Kullanıcı verileri çeke bilecek bir kod sistemi yazılmasını istiyorum belki daha önce böyle bir çalışma yapan olmuştur.

örnek gruplar ve sayfalar

dtatli

23 May 2025
7 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
graph api facebook ile çek bilmiyorsan manus ai gibi yapay zeka ile yaparsın
Üstat "graph api" bilgilerini bilmeden veriler alınır mı?
bildiğim tek veri grup ve sayfaların linkleri bu bilgilerin haricinde bilgiye sahip değilim. bildiğim kadarı ile sayfa yöneticisi olmadan bu bilgilere ulaşılamıyor.

tüm AI yapay zekaları kullanmaya çalışıyorum özellikle kod kısmında çokta işime yarıyorlar aslında fakat ver kazıma işleminde facebook gibi işlemleri zorlaştırılmış platformlardan verileri almak zor yazımda da bahsettiğim gibi 25.000 adet user kullanıcının üstüne çıkamıyor sistem bir şekilde orada kalıyor.
genelde hepsi python selenium üzerinde kod çalışmalarım var ama yeterli değil maalesef..

mesaj yazıp öneride bulunduğunuz için teşekkür ederim.

farklı öneriniz varsa açığım tüm önerilere

dtatli

23 May 2025
7 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bütçe nedir ve hangi dil için olacak
Merhaba,
Açıkçası ücretli işlemden daha cok forumda bu tarz bir kod projesinin olduğunu düşündüğüm için yazdım fakat gördüğüm kadarı ile böyle bir proje ihtiyacı olan arkadaşlarımız olmamış sonuçta bu benim işimi görecek bir çalışma ücret konusunda fiyat bilemiyorum siz fiyatınızı yazarsanız değerlendirmesini buna göre yaparım.

İlginiz için teşekkürler..

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Facebook'ta grup ve sayfa kullanıcı bilgilerini korumak için gizlilik ayarlarını güncel tut. Yetkilendirilmemiş kişilerin bilgilerini paylaşmamaya dikkat et. Ayrıca, kişilerle iletişim kurarken gizlilik kurallarına uy.