Hoşgeldin Misafir

Facebook Hack Yöntemi 1

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam Arkadaşlar Bugün İnternet Kafe de Facebook Yöntemlerinden birinden Bahsediceğim

Beni Hatırla?

Yöntem

çoğumuzun geri döndüğümüzde web sitelerinin bizi hatırlamasını istemesine dayanıyor. Siteye her erişmek istediğimizde kullanıcı adımız ve şifremizi girmek istemiyoruz, bu yüzden tarayıcıya "Beni hatırla" diyoruz. Bu şekilde, şifremizi yeniden doğrulamamız ve şifremize gerek yok, sistemimiz bunu basitçe hatırlar ve web sitesine sunar.
Tabii ki, bu şifreler bilgisayarımızda bir yerde saklanmalıdır. Anahtar, bu şifrelerin nerede saklandığını ve bulduğumuzda şifreli şifrelerin nasıl çözüleceğini bilmek. Örneğin, Mozilla kullanıcıların şifrelerini şu adreslerde saklar:

c:. / Users / kullanıcı adı / AppData / -Local/Mozilla/Firefox/Profiles/**.default/cache2/entries

Aşağıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi, Firefox 36 çalıştıran bir Windows 7 bilgisayarından gelen dizin ve şifre hashelerini gösterdim. Bunların hepsi Firefox’un sakladığı çeşitli web sitelerinden kaydedilmiş şifreleri.

hack-like-pro-hack-facebook-facebook-password-extractor.w1456.jpg

Elcomsoft'un Facebook Şifre Çıkarma Aracı

Bu şirket birinci sınıf şifreleme kullanıyor ve çeşitli şifre şifreleme programlarını kırmak için yazılımlar geliştiriyor ve satıyorlar. (Bir not olarak, Elcomsoft’un kriptografı, bir konferans için ABD’ye geldiğinde DCMA’da tutuklanan ve kovuşturulan ilk kişi oldu. Sonunda beraat etti.)

Yazılımları dijital adli araçlar olarak listelenmiştir, ancak Hackerlar için de kolayca kullanılabilirler. Araçlarından biri, Ağustos 2014’te Jennifer Lawrence ve diğer Hollywood yıldızlarının çıplak fotoğraflarını açığa vuran iCloud için kullanıldı .
Elcomsoft, kullanıcının Facebook şifresini kullanıcının sistemindeki konumundan (kullanıcının "Beni hatırla" özelliğini kullanmış olması gerekir) kullandığı) çıkartan ve ardından kırdığı "Facebook Password Extractor (FPE) adlı bir Windows aracı geliştirdi. Tabii ki, çoğu durumda bunu yapmak için sisteme fiziksel erişime ihtiyacımız var. Alternatif olarak, sistemlerini hackleyebiliyorsak, bu aracı hedef sisteme yükleyebilir ve daha sonra kullanabiliriz veya kullanıcının tarayıcı parola dosyasını indirebilir ve bu aracı sistemimizde yerel olarak kullanabiliriz.

Bu ücretsiz aracı , aşağıdaki web tarayıcılarını resmi olarak destekleyen Elcomsoft'un web sitesinden indirebilirsiniz (daha yeni sürümlerde çalışabilir).

• Microsoft Internet Explorer (IE9’a kadar)
  • Mozilla Firefox (Firefox 4'e kadar)
  • Apple Safari (Safari 5'e kadar)
  • Opera (Opera 11'e kadar)
  • Google Chrome (Chrome 11'e kadar)

Bu aracı kullanma işlemini neredeyse Bu İşten Anlamayan Biri Bile Yapabilir (Feysbuk korsanlığı neredeyse ülkemizde bir zorunluluktur,) Sadece Facebook şifresini çıkarmak istediğiniz sisteme yüklüyorsunuz ve diğer her şeyi yapıyor.

hack-like-pro-hack-facebook-facebook-password-extractor.w1456.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi: