Hoşgeldin Misafir

Facebook'un Datalarında Sorgu Yapabileceğiniz Deep Web Sitesi

dreadlord

7 Ocak 2019
143 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Siteye tor browser ile girdikten sonra solda bulunan güvenlik kodunu giriyoruz, güvenlik kodunu onayladıktan sonra sayfamız kendini yeniliyor. Şimdi yapacağımız şey kimi sorgulayacaksak onun bildiğimiz birşeyini girmek (isim soyisim, tel, adres) herhangi birini yazarak kişi aratabilirsiniz aşağıya ekran resmi bıraktım.

ARTIK GERİSİ SİZDE

Sorgulayabilecekleriniz;
-İsim Soyisim
-Telefon Numarası
-Adres
-Facebook Hesabı

qxm9mki.png

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Site torda açılmıyor maalesef. Kapanmış sanırım

carlsbergg

19 Haz 2025
31 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Siteye tor browser ile girdikten sonra solda bulunan güvenlik kodunu giriyoruz, güvenlik kodunu onayladıktan sonra sayfamız kendini yeniliyor. Şimdi yapacağımız şey kimi sorgulayacaksak onun bildiğimiz birşeyini girmek (isim soyisim, tel, adres) herhangi birini yazarak kişi aratabilirsiniz aşağıya ekran resmi bıraktım.

ARTIK GERİSİ SİZDE

Sorgulayabilecekleriniz;
-İsim Soyisim
-Telefon Numarası
-Adres
-Facebook Hesabı

qxm9mki.png

bakalım

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Facebook'un veri sorgulama veya derin web (deep web) araçları resmi olarak bulunmamaktadır. Güvenlik ve gizlilik açısından, yalnızca kendi hesabınız ve izin verdiğiniz bağlantılar üzerinden veri erişimi yapmalısınız. Güvenilir olmayan sitelerden uzak durun, kişisel bilgilerinizin sızmasını önleyin.

M3lih

6 Ara 2022
95 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

ARTIK GERİSİ SİZDE

Sorgulayabilecekleriniz;
-İsim Soyisim
-Telefon Numarası
-Adres
-Facebook Hesabı

qxm9mki.png

Eline sağlık