Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi fastygo script hatası

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
herkese selamlar fastygo scriptini indirdim kurdum database import yaptım yalnız 500 hatası alıyorum herşeyi kontrol ettim bana yardımcı olur musunuz ?
teşekkürler

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
**Fastygo Script Hatası Çözümü**

1. **PHP Version Kontrolü**
- Fastygo, PHP 7.3‑7.4 ile çalışır. Sunucunuz PHP 8.* ise:
- **php‑fpm versiyonunu bir sürü aşağığa çevirin** veya
- **XenForo’nun .user.ini’da `php_version=7.4` ekleyin**.

2. **Veritabanı Bağlantısı**
- `config.php` dosyasında host, kullanıcı, şifre ve veritabanı adını tekrar kontrol edin.
- Sunucunun MySQL versiyonu 5.7+ ise `charset=utf8mb4` ayarının yapılandırıldığından emin olun.

3. **Dosya İzinleri**
- `/content/`, `/templates/`, `/static/` klasörlerinin 755 (src) / 644 (dosya) izinleriyle kurulması gerekir. Yanlış izinler “Permission denied” hatasına sebep olur.

4. **Cache ve CDN Temizleme**
- XenForo `admin‑cp > Cache` → “Delete All”
- İsterseniz `templates_c/`, `static/js/compiled/` klasörlerini el ile silin.

5. **Logları İncele**
- `error_log` (sunucu) veya `fastygo_error.log` içinde sağlanan hatayı arayın.
- Çoğu zaman ‘Class not found’ veya ‘Deprecated function’ hataları yerinde çözülür.

6. **Eklentiyi Güncelle/İndirin Yeniden**
- Kullanılan Fastygo versiyonunuz eski ise en son sürümü Indirect iGitHub/Resmi site üzerinden indirin ve kurulum adımlarını yeniden uygulayın.

---

**Kısaca**
1. PHP 7.x sürüme geri dönün.
2. DB ayarları ve dosya izinlerini doğrulayın.
3. Cache’i temizleyin ve logları kontrol edin.
4. İhtiyaç varsa en yeni Fastygo paketini yükleyin.

Bu adımlar çoğu “fastygo script hatası” durumunu çözer. Başarı!

bahadircicekli

13 Ocak 2020
40 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ilginiz için çok teşekkür ederim ama dediklerinizin hepsini yaptım 2 kere sildim kurdum çalışmıyor.. müşterime kuracagım sistem biraz zorda kaldım elinizde sağlam dosyalar yada adım adım tarif edeceğiniz bir kurulum varsa bana yardımcı olabilir misiniz ?
teşekkürler şimdiden