Hoşgeldin Misafir

Fenerbahçe Konyaspor'u 7-1 yendi

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,022 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Fenerbahçe sahasında Konyaspor'u 7-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin yıldızı Dzeko hattrick yaptı.

Fenerbahçe, sahasında Trendyol Süper Lig'de ertelenen 16. hafta mücadelesinde Konyaspor'u konuk etti.DZEKO'DAN YARIM SAATTE HATTRICKSarı-lacivertlilerin yıldız golcüsü Dzeko 11, 32 ve 40. dakikalarda attığı gollerle hattrick yaptı.

kadikoy-de-dzeko-nun-gecesi-fenerbahce-konyaspor-16723167_5126_amp.jpg


MERT MÜLDÜR 4 YAPTI

42'de ön alan baskısıyla topu kazanan Szymanski savunma arkasına sarkan Mert Müldür'e topu aktardı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Mert düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Durum 4-0 oldu.

SZYMANSKI SAHNEDE

Mert'in golünün hemen ardından 44. dakikada ön alanda topu kazanan Szymanski şık bir çalımla önünü boşalttı ve King ile tek pas yapıp ceza sahasına girdi ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Durum 5-0 oldu. Takımlar soyunma odasına bu skorla gitti.

İKİNCİ YARI DZEKO VE SZYMANSKI ÇIKTI

Mücadelenin ilk yarısında skoru alan sarı-lacivertlilerde ikinci yarıda 2 değişiklik oldu. Çıkan oyuncular Dzeko ve Szymanski giren oyuncular Umut Nayir ve Batshuayi.

BONUCCİ TRİBÜNDEYDİ

Öte yandan sarı-lacivertlilerin yeni taransferi yıldız futbolcu Leonardo Bonucci mücadeleyi yerinden izledi.

BATSHUAYI FARKI 6'YA YÜKSELTTİ

Maçın 63. dakikasında Fenerbahçe, Michy Batshuayi'nin golüyle durumu 6-0'a yükseltti. Savunmada Adil Demirbağ ile girdiği mücadelede topu rakibinden söken Batshuayi, kaleciden de kurtardığı topu kale ağzından ağlara gönderdi.

UĞURCAN KENDİ KALESİNE ATTI

Maçın 83. dakikasında sağ çaprazdan Fred'in pasıyla ceza alanına giren Cengiz Ünder topu kale ağzında çevirdi, Uğurcan Yazğılı'nın ters vuruşu ağlarla buluştu ve durum 7-0'a geldi.